2015. április 19., vasárnap ; Emma napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 

Szandi

"Nehéz a lányomnak mellettem felnőni"

Hihetetlen, de Szandi lánya, Blanka már 15 éves. Igen érett gondolkodású tini lány. Sőt, a hangja is épp olyan csodás, mint az édesanyjáé!


Ők ketten nem is különbözhetnének jobban: Szandi, az örökké pörgő, sokat beszélő, nyitott energiabomba, és Blanka, aki csöndes, visszahúzódó és higgadt. Ennek ellenére állítják, hogy nagyon jó, már-már barátnői kapcsolat van közöttük, és nemrégiben kiderült, igenis egyvalamiben hasonlítanak! Blankának, ahogyan az anyukájának is, kiváló hangja van - csak éppen sokáig titkolta!
"Nehéz a lányomnak mellettem felnőni - meséli Szandi. - Mérhetetlen sok szeretet van közöttünk, és a kamaszkor nehézségei ellenére is nagyon jól megértjük egymást, ám egy dologban feladtam neki a leckét: a tehetsége kibontakoztatásában. Ha hiszitek, hanem, két évvel ezelőtt még mi sem tudtuk a családban, hogy Blankának jó a hangja. Már javában zajlott Az ének iskolája, amikor egyszer csak megfeledkezett magáról, és tévénézés közben énekelni kezdett. Mindannyian rácsodálkoztunk és biztatni kezdtük, néhány hete már énektanárhoz is jár. Zongorázni is szeretne megtanulni. Nemrégiben pedig, a 25 éves jubileumi nagykoncertemen életemben először Blanka ott állt mellettem a színpadon és együtt adtuk elő a Butterfly fly away című dalt. A férjem, Csabi kísért bennünket gitáron, hihetetlen felemelő pillanat volt. Jobban izgultunk, mint Blanka!"

Folytatás a Meglepetésben!


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!