2015. május 22., péntek ; Júlia, Rita napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 

Spoon zenekar

"Úgy élünk, mint egy család"

Az X-Faktorban felfedezett Spoon észveszejtő gyorsasággal halad a siker útján. Az alig húsz éves srácokat ma már mindenhol rajongók várják.


Marci, Miki, Peti és Kristóf - négy srác, akik zenéjükkel először az X-Faktorban, majd A Dal 2015 című műsorban hódították meg a közönséget. De kik is ők valójában? Nem ám menedzserek által összehozott fiúcsapat, hanem egy iskolai barátságokból két éve született zenekar. Komolyabban tavaly nyár óta lépnek fel együtt, amikor utcazenéltek a Balatonon. Aztán a tehetségkutató hihetetlen rövid idő alatt a magasba röpítette őket. "Mi két lábbal állunk a földön - jelenti Marci, az együttes legfőbb szószólója. - A híresztelések ellenére nem szálltunk el, ugyanúgy a buszon zötyögünk reggelente, mint azelőtt, iskolába járunk, sőt, a csapatunk legfiatalabb tagja, Kristóf épp a napokban érettségizett. Emellett minden nap próbálunk, dalokat szerzünk, gyakorolunk, megbeszéléseket tartunk, az X - Faktor óta szinte együtt lélegzünk. Azt szeretnénk, ha 50 év múlva a fiatalok úgy néznének ránk, mint mi most az Illés zenekarra." A négy srác a tehetségkutató miatt hónapokig együtt is lakott.

A folytatást keresse a Meglepetés aktuális számában!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!