2017. augusztus 18., péntek ; Ilona napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 

Gaál Noémi

"A legnagyobb csapás hozta el a legnagyobb boldogságot"


Alig néhány hónapja még csalódott volt, letört, és fogalma sem volt arról, mit hoz a jövő. Gaál Noémi most azonban ragyog és boldog, mint aki újjászületett! Tavaly, amikor közel 20 év után váratlanul elbocsátották a TV2-től, szomorúan mesélt nekünk arról, hogy számára talán ennyi volt a televíziózás, úgy tűnik, be kell rendezkednie egy nyugalmas, átlagos hétköznapokkal teli életre, ami abból áll, hogy a családjával tölt több időt, az üzleteivel foglakozik, és új ötleteken töri a fejét. Álmában sem gondolta volna, hogy hamarosan két csodálatos ajánlat talál rá, és az lesz a legnagyobb gondja, melyiket válassza. Gaál Noémi jókedvűen mesélt nekünk az életében bekövetkezett, sok-sok változásról.
"Úgy tűnik, a legnagyobb csapás hozta nekem a legnagyobb boldogságot - mondja Noémi. - Miután elküldtek a volt munkahelyemről, jó ideig szomorú voltam és fogalmam sem volt arról, mit hoz a jövő. Úgy éreztem, ezt a tévézést úgy, ahogy van, el kell engednem, és miután lélekben tovább léptem, új vállalkozásokba fogni. A párom, Miki is odaadóan támogatott ebben, így végül elcsöndesedett a háborgó lelkem és szép lassan megláttam az új életem előnyeit. Hogy nem kell annyit rohannom, és önmagamra, a családomra is sokkal több időm jut, mint azelőtt. Aztán az élet mégis másként rendezte a dolgokat. Amikor már kezdtem elfogadni az új helyzetet, szinte egyszerre talált rám két lehetőség is."

Folytatás a Meglepetés magazinban!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!