2014. december 22., hétfő ; Zéno napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 

Varázsoljunk tökéletes jövő évet!

Attól, hogy még egy perc sem telt el a következő esztendőből, sokat tehetünk azért, hogy életünk legjobb éve legyen 2015!


Karácsony napján: Álomszerű jövő
Azt mondják, szentestén az angyalok még közelebb vannak hozzánk, mint az év többi napján. Akinek jó a füle és nyitva van a lelke, akár még az éneküket is meghallhatja. December 24-e estéjén, amikor már minden elcsendesedett, és egy kicsit saját magunkkal tudunk foglalkozni, kérjük a segítségüket és álmodjuk meg a tökéletes 2015-ös esztendőt!
Gyújtsunk két fehér gyertyát - akár halk karácsonyi vagy meditációs zene is szólhat a háttérben -, majd helyezkedjünk el kényelmesen, és csukjuk be a szemünket. Minden évszakra tűzzünk ki egy célt, találjuk ki, mi az, amin változtatni szeretnénk. Például hogy tavaszra szeretnénk leadni néhány kilót, nyáron valósuljon meg az álomvakációnk, ősszel induljon el a vállalkozásunk, télen pedig kopogtasson be a tökéletes férfi. Természetesen mindenki azokat a vágyakat fogalmazza meg, ami az ő szívéhez a legközelebb áll, és olyan sorrendben, ahogyan szeretné, hogy megvalósuljanak. Lehunyt pilláink alatt lássuk, ahogyan mindez valósággá válik, majd ha rögzítettük elménkben a képeket, mondjunk néhány szót az angyalunknak. Meséljük el neki, miért fontosak ezek a változások számunkra, és kérjük a segítségét, hogy jövőre már az álmaink szerint élhessünk!

A többi varázslatot megtalálja a Meglepetés aktuális számában!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!