2014. április 16., szerda ; Csongor napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Jegyzőkönyv 

Bűnök és karmák

Ha valamit elkövetünk, annak viselnünk kell a következményeit. Talán már ebben az életben, de lehet, hogy egy következőben. Azonosítsuk be együtt, milyen bűnhöz milyen karma járul.


Asztrológus szakértőnk fontosnak tartja elmondani: nincsenek tökéletes emberek, akik soha nem tesznek rossz dolgokat. A karma valójában a szellemi fejlődés tökéletesítése, hiszen tapasztalatokat szerzünk, jókat és rosszakat egyaránt, és ezekből jó esetben tanulunk.
"Baj akkor van, ha túl sokszor kell az orrunkra koppintania a sorsnak, és még mindig nem vesszük észre, mit szeretne velünk közölni - mondja Faragó Melinda. - Nagyon ritka az, hogy olyan súlyos karmát kell viselnünk, amelyen a magunk akaratából ne tudnánk változtatni. Ráadásul, ez nem mindig egy előző életből származik, saját múltbéli cselekedeteinknek is van következménye."
Érdekes és izgalmas vállalkozás végiggondolni, milyen hatással lehet mostani, vagy akár következő életeinkre, ha a hét főbűn egyikét követjük el - vagy fordítva, milyen hatással volt mostani életünkre az előzőek bűnei. Természetesen, vannak, akik ezt a felsorolást már idejét múltnak tartják, hiszen ki mondja meg a XXI. században, mi minősül kevélységnek vagy bujaságnak? Ám az emberi értékek örök életűek, így mindig érdemes megfontolni, hogyan viselkedünk másokkal...

Hogy melyik fő bűnhöz milyen karma illik, kiderül a Meglepetés aktuális számában!


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Sanoma Media Budapest Zrt. • Minden jog fenntartva!