2017. január 23., hétfő ; Zelma, Rajmund napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 

Mi már biztosan találkoztunk...

Az érzés, amikor valakit meglátunk, és belénk hasít a felismerés, hogy nem először találkozunk. Lehet, hogy előző életünkben volt már szerencsénk egymáshoz?


Ezt a furcsa egymásra csodálkozást biztosan már mindenki megtapasztalta. Még azok is, akik kevéssé hisznek előző életekben, karmában vagy éppen jósló álmokban. De vajon mi lehet a magyarázata, hogy valakit életünkben először látunk, és érthetetlen módon a közelében akarunk lenni, vagy éppen az első perctől taszít minket? A jelenség titka, hogy ilyenkor akaratlanul is ráhangolódunk a másik rezgéseire, vonzani, hívni kezd, egyszerűen érezzük, hogy dolgunk van vele.
„Ezt a különleges érzést kétféleképpen élhetjük át – mondja Melitta lélekgyógyász. – Vagy nagyon erős vonzalom által, vagy éppen borzasztóan éles ellenérzéssel, szinte gyűlölettel. Azt viszont pontosan meg tudjuk fogalmazni, hogy ezzel, a számunkra idegen emberrel kapcsolatban nem átlagosak a reakcióink.” Amikor valakit meglátunk, és azonnal ellenérzéseink támadnak vele kapcsolatban – és ez nem azért van, mert emlékeztet minket valakire az életünkből, akivel egyfajta negatív élményt kellett átélni -, akkor jó eséllyel valamilyen előző életből hozott sérelmünk aktivizálódik. A tudatalattink megüzeni, hogy ővele elvarratlan szálakat hoztunk a mostani leszületésünkbe, és lehetőségünk van ezt most megoldani.

A folytatást keresse a Meglepetés magazinban!


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!