2016. július 30., szombat ; Judit, Xénia napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


KOS (III.21. - IV.20.)
Egyre pörgősebb napok következnek, és bár élvezi, de kevés pihenésre lesz lehetősége. Erősödő szabadságvágya alapvetően kísérletező természetéből ered, azonban családi kötelezettségeivel jobb, ha összehangolja egyéni vágyait. Kedden és szerdán intézze azokat a feladatait, amelyekhez nagyobb fizikai erő és állóképesség szükséges.

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
A hét bolygóállásai továbbra is kiegyensúlyozott lelkiállapotot jeleznek, különösen az újhold időszakában, amikor minden tevékenységét sokkal könnyebben sikerre viheti. Most nagyon sokat tehet az egészségéért, ha egy tökéletesen új életmódot próbál ki. Egy-két napos méregtelenítő kúrára a hét első napjai a legalkalmasabbak.

BIKA (IV.21 - V.21.)
Az Oroszlán újhold időszakában egyre kevésbé tervezhetőbb és átláthatóbb feladatokkal szembesülhet, amelyek ugyanakkor a spontaneitását erősítik. Ne keseredjen el, ha nem minden a saját elképzelései szerint történik, inkább az újdonságok minél jobb megismerésére helyezze a hangsúlyt. A vasárnap és a hétfő nyugalmasabb.

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
A héten többször is váratlan feszültségforrások bukkanhatnak föl, amelyek kezeléséhez nagyobb tapintatra és előzékenyebb viselkedésre van szükség. Bonyolultabb tárgyalásokra, megállapodásokra nem ez a legalkalmasabb időszak. Ha el akarja kerülni a meglepetéseket, akkor vizsgáira készüljön fel, utazásnál legyen pontos!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Javuló tendenciák mutatkoznak, mind az önmegvalósítási lehetőségek, mind pedig az életkedv szempontjából, amit csaknem a hét minden napján észlel. Legfontosabb személyes intéznivalóit a hét elejére időzítse, önbizalma és kedélyállapota ezeken a napokon eredményesebb fellépést biztosít. Péntek és szombat felhőtlen szórakozást ígér!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Felgyorsulnak az események, amelyek némi stressz mellett az újdonság és a változatosság boldogító érzését közvetítik a legtöbb Nyilas-szülöttnek. Ne habozzon, ha biztos magában, döntésekre – akár a magánéletben, akár a pénzügyekben – a kedd a legalkalmasabb. Nem tévedhet akkor, ha a precizitásra helyezi a hangsúlyt.

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Ezen a héten megtapasztalhatja, hogy közvetlen környezete az eddiginél megértőbben viselkedik, különösen vasárnap és hétfőn. Használja ki ezeket a napokat arra, hogy megvalósítsa azokat az elképzeléseit, amelyek eddig nem találtak megfelelő meghallgatásra. Figyeljen arra, hogy meggyőzően érveljen!

BAK (XII.22 - I.20.)
Kommunikációban, kiváló bolygóállásai kezdődnek a héten, nemcsak a magánéletben, a munkában is. Egyedülálló lehetősége nyílik arra, hogy baráti és családi kapcsolataiban az eddigi problémákat konfliktus nélkül megoldja. A decemberiek üzleti lehetőségei növekednek, a januári szülöttek pedig ideáljaikat valósíthatják meg.

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Minden fontos döntését és kockázatosabb tervét az Oroszlán Hold napjaira – keddre és szerdára – időzítse, amikor magabiztossága és derűs közérzete növeli cselekvőerejét. Az újhold a pihenésre és a testi-lelki megújulásra is alkalmas időszak, amikor az új dolgok befogadásra és az alkotóerő kipróbálására kell megújuló energiáit összpontosítania.

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Ambivalens érzései keddig fokozódnak, és hirtelen egy problémásabb döntéshelyzetben érezheti magát. Ön egy hosszabb tanulási folyamat egyik fordulópontjához érkezhet az újhold időszakában. Fontos, hogy nyitott legyen mások problémái iránt, párkapcsolatában pedig az elfogadás szándékát közvetítse a társával szemben.

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Vasárnaptól egyre kevesebb feszültség és több nyugalom várható minden Szűz-szülött életében, ezért utazásra és baráti találkozásokra egyre több ideális nap kínálkozik. Aki erre vágyakozik, könnyedén új kapcsolatokat köthet, amelyek segítik belső vágyai felismerésében. Megbeszéléseit egyre kellemesebb atmoszféra kíséri.

HALAK (II.19. - III.20.)
Feszültséggel teli időszakot hozhatnak az újhold utáni napok néhány Halak-szülött számára, elsőként a február végén születetteknek. Ők kénytelenek a legszükségesebb dolgokra irányítani a figyelmüket, különben könnyen elvesznek a részletekben. A március első napjainak szülöttei most állhatatosságra és kitartásra kényszerülnek.Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!