2017. május 28., vasárnap ; Emil, Csanád napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


KOS (III.21. - IV.20.)
A hét bolygóállásai az átlagosnál derűsebb hangulatot jeleznek, amikor elégedettebb önmagával és a világgal. Mind a magánéletben, mind a munkában számíthat környezete támogatására, és a családban is nagyobb lesz a béke. Csütörtökön van a legjobb kondícióban, nehéz munkát erre a napra szervezzen!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Csütörtök és kedd azok a napok, amelyeken a legmagabiztosabb és a legkiemelkedőbb a kommunikációs készsége és a problémamegoldó képessége. Ügyintézésre, szervezésre, fontos megbeszélésekre ezek a napok a legalkalmasabbak. Ez a hét új ismereteket hozhat, amelyek a fejlődést biztosítják.

BIKA (IV.21 - V.21.)
Ez az időszak segíti az alkalmazkodást a családban, a párkapcsolatában, munkahelyén. Az impulzívabb természetűek mérföldkövekkel előbbre juthatnak a tapintatos viselkedés elsajátításában. Ha most mindent alaposan megtervez, pénzügyekben nagyot léphet előre. A hét elején engedjen hajlíthatatlanságából!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Komoly döntéshelyzetekkel konfrontálódhat a héten, de lehetősége nyílik arra is, hogy reálisabban lássa a tényeket és a környezetében lévő embereket, annak ellenére, hogy ön kiváló emberismerő. Most azonban leginkább a praktikus dolgokra kell koncentrálnia, amelyben kisebb-nagyobb elmaradásai lehetnek.

IKREK (V.22. - VI.21.)
Az újhold óriási átalakulást és lelkesedést hozhat, de a június második felének szülöttei életében a Szaturnusz némi nehézséget mutat, amit elsősorban szervezettebb munkavégzéssel és pontosabb időbeosztással hidalhatnak át. Most nem nélkülözhetik a tervezettséget, a szigorúbb önfegyelmet és kitartást.

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
A novemberiek nyugalmas életvezetést alakíthatnak ki maguknak, bár az újhold kaotikus állapotokat is hozhat. A decemberieknek állhatatosságra és kitartásra van szükségük, ezért jó, ha megbarátkoznak a gondolattal, hogy bizonyos területeken azonnali siker helyett fejlődniük, tanulniuk szükséges.

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Továbbra is kedvező bolygóállások szavatolják a nyugalmat és a biztonságot, azok kivételével, akiknek a születési holdja vagy aszcendense a Nyilasban és az Ikrekben található. Most nem okozhat gondot a kiegyensúlyozott családi gazdálkodás sem, és a munkahelyen is nagyobb az összhang.

BAK (XII.22 - I.20.)
A január közepe táján született Bak életében sorsdöntő fordulat várható, amely mélyreható átalakulást hozhat. Csütörtökön belső nyugalma által csaknem mindent a saját javára tud fordítani. A januáriak számára az Uránusz megnehezíti a biztonságot, ezért ajánlott, hogy időnként – derűsen – ússzon az árral!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Szellemi pezsgés sarkallja szárnyalásra, különösen a csütörtöki újhold napján. Ha a realitások talaján marad, hasznosíthatja új tapasztalatait, ha azonban elrugaszkodik a valóságtól, a környezete visszakényszeríti. Az ismeretszerzésben és a kapcsolatteremtésben is előnyöket hoznak a bolygóállások újholdkor.

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
A hét erőteljes szellemi energiája izgalmas változatossággal szembesítheti a külvilágra nyitott és befogadó Vízöntő-szülötteket. Csütörtökön optimista gondolkodása segíti a legnehezebb problémák megoldásában is, és gyors sikerélményt biztosíthat elsősorban kommunikációs munkákban. A tanulásban van az ereje.

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Újhold napján mind az augusztusiak, mind a szeptemberiek hirtelen támadt problémák között találhatják magukat, amelyek gyors megoldást követelnek. Elsősorban a szeptemberieknek kell látniuk, hogy a körülmények nehezebbek, és a nehézségekre meg kell találniuk a megfelelő válaszokat. A vasárnap erre alkalmas.

HALAK (II.19. - III.20.)
A március közepe utániak Szaturnusz-állása komoly feladatok megoldására figyelmeztet. Talán elhanyagolták az egészségüket, emiatt testi panaszok keletkezhetnek. Most a lelassulás és a nyugalom hozhat eredményességet a februáriaknak és a március elején születetteknek is. Vasárnap kipihenhetik magukat.Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!