2016. május 05., csütörtök ; Györgyi napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


KOS (III.21. - IV.20.)
Ez az időszak segíti az alkalmazkodást mind a családban, mind a párkapcsolatában, mind a munkahelyen. Az impulzívabb természetűek most előbbre juthatnak a tapintatos viselkedés elsajátításában. Ez azonban csak óriási türelemmel érhető el. Értékelje át, hogy mit tart fontosnak!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
A legtöbb Mérleg szülött nyugodt és kiegyensúlyozott a héten, ami a magánéletében is harmóniát teremt, a munkájában pedig segíti a kiszámíthatóságot. Most sokat tehetnek az egészségükért, mert könnyedén át tudják alakítani az életvitelüket. Ne engedje elkényelmesedni magát!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Egyedülálló Vénusz-állás segíti most vágyai beteljesedését, a munkában és a hétköznapokban pedig nyugalom és béke mutatkozik. A héten új energiákkal töltekezhet. Jó megérzései az anyagiakban is előnyöket hoznak. Újholdkor döntsön fontos kérdésekben!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Akkor tud eredményes lenni a héten, ha tudomásul veszi, hogy a környezetében sok minden másként alakul, mint ahogy eredetileg elképzelte, és alkalmazkodik a körülményekhez. Próbáljon meg nagyobb bizalommal fordulni embertársaihoz! Keresse a természetben a nyugalmat!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Aprólékos feladatok nehezítik, hogy időben elkészüljön a munkájával, és ez lelassulásra kényszerítheti. Azok legyenek óvatosak, akik május utolsó napjaiban és június 6-a körül születtek. Ügyes kommunikációval elkerülhetik a problémákat. Használja veleszületett pragmatizmusát!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Különleges aktivitása és lelkesedése ellenére nehéz az aprólékos, praktikus feladatokkal abban a tempóban készen lennie, amelyeket a körülmények követelnek. A csütörtök optimális a megerőltetőbb dolgok intézésére, ezen a napon a legenergikusabb. Szánjon időt az aprólékos munkára!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Derűs és harmonikus hétköznapok következnek, amikor kényelmesen dolgozhat, és bőven jut idő választott szabadidő tevékenységeire. Most a barátai és a munkatársai is a szokásosnál nagyobb támogatást nyújtanak, ha ezt igényli. Bízzon magában, és hozzon újholdkor döntéseket!

BAK (XII.22 - I.20.)
A decemberieknek nyugalmasabb, biztonságosabb hétköznapokat jeleznek a bolygók erre a hétre, mert a munkahelyen és a családi életben is nagyobb összhang uralkodik. A januáriaknak is előnyöket hoznak a bolygóállások, különösen újholdkor. Használja veleszületett taktikai érzékét!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Pénteken és szombaton akadályokat kell legyőznie, a hétköznapi életben stressz és konfliktusok léphetnek fel. Aki ilyenkor hajlamosabb a szélsőséges véleménynyilvánításra, jobban teszi, ha hallgat és alkalmazkodik. Vasárnaptól minden derűsebb. Hétfőre időzítse intéznivalóit és megbeszéléseit!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Komoly döntéshelyzetekkel konfrontálódhat a héten, és lehetősége nyílik arra is, hogy reálisabban lássa a tényeket és a környezetében lévő embereket. El kell fogadnia azonban, hogy a felismerések bizonyos fokú illúzióvesztéssel járnak. Újholdkor figyeljen erre! Próbáljon gyakorlatiasabban gondolkodni!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
A hét kellemes tapasztalatai megerősítik önben az eddigi befektetett energia értelmét, és látja munkájának gyümölcseit, ami további energiákat biztosít az elbizonytalanodók számára is. A külvilág támogatását jelenleg könnyebben megnyerheti magának. Fedezze fel az önkifejezési lehetőségeket!

HALAK (II.19. - III.20.)
Utazásra, vizsgára, üzleti megállapodásra is kiváló az időszak, csupán vasárnap és hétfőn tapasztalhat átmeneti feszültségeket. Ha most mindent megtervez, és nem kerget hamis illúziókat, könnyen előreléphet. Pénzügyi dolgokban ügyesebb. Fektessen energiát munkái alapos elvégzésébe!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!