2014. november 01., szombat ; Marianna napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


KOS (III.21. - IV.20.)
Érzelmi viharok és szenvedélyes kirohanások akadályozhatják az eredményes életvezetésben, és jelentősen megnehezítik a tárgyilagos döntéseket. Ha márciusban született, a fizikai erőnléte is okozhat némi problémát, ezért többet kellene pihennie. Keresse a szépséget a tevékenységeiben!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Kreativitása, fantáziája arra inspirálja, hogy otthonát, környezetét szebbé, kényelmesebbé varázsolja. Nyíltságának és természetességének köszönhetően népszerű és eredményes. Azok vigyázzanak az egészségükre, akik szeptember végén születtek. Ne rettenjen meg a kihívásoktól, csak az erőpróba hoz sikert.

BIKA (IV.21 - V.21.)
Nehezebb időszak lehet a mostani annak, aki május közepe táján született. Az események az élet több területén is alapvető átalakulásokat hozhatnak, amelyek megszorításokat is követelhetnek. A többieknek kritikusabb gondolkodást kell elsajátítaniuk. Hétfőre szervezze igényes munkáit és üzleti ügyeit!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
A jelenlegi a Skorpió-szülöttek hava, amikor saját meggyőződéseik és érdeklődési területeik követésében segítik az események. Ebben az évben azonban minden nagyobb felelősségvállalást és kötelezettséget von maga után, ami hosszú távon előrejutást eredményez. Használja ki a kedvező hétvégét utazásra, kirándulásra!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Gyors gondolkodása és kiváló ötletei segítik az érvényesülésben, új kapcsolatai pedig meggyőződéseiben erősítik. Most megfelelő nyugalmat és türelmet érez magában ahhoz, hogy felhalmozódott problémáit megoldja, és tisztázza az eddigi nézeteltéréseket. Ne feledkezzen el a kötelességeiről sem!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Javuló tendenciák, mind az önmegvalósítási lehetőségek, mind pedig az életkedv szempontjából, amit csaknem a hét minden napján észlel. Egészsége és eredményessége érdekében azonban meg kell tanulnia, hogy mindent lassabban és türelmesebben végezzen. Tapintattal és odafigyeléssel nyerjen meg másokat!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Arra lenne szüksége, hogy tökéletesen kipihenje magát, és hosszú távra erősítse fizikai ellenálló képességét, különösen, ha június végén született. Minden Rák-szülöttet eddigi meggyőződése és elképzelése megkérdőjelezésére figyelmeztetik az események. Ne essen ismét az elfogultság csapdájába!

BAK (XII.22 - I.20.)
Egyre magabiztosabb és tudatosabb – különösen, ha decemberben született –, és ez mérföldkövekkel viszi előre az érvényesülésben. Most annyi új energiát kap, hogy sokkal könnyebben boldogul azokkal a feladataikkal is, amelyek eddig komolyabb erőfeszítést igényeltek. Ne féljen a döntéshelyzetektől, és vállalja föl a nézeteit!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Óriási önbizalommal és életkedvvel vetik magukat új feladataikba azok, akik augusztus közepén születtek. Alkotó szellemű szülöttek most kreativitásukkal szerezhetnek kiemelkedő elismerést maguknak. Rendszere pihenésre azonban nekik is szükségük van. Ne hagyatkozzon mindenben a saját emberismeretére!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Gyors gondolkodása segíti az érvényesülésben, elhamarkodott döntései azonban hosszú távon veszteségeket hozhatnak. Nyugodt életvezetésre van most minden Vízöntőnek szüksége, annál is inkább, mert hajlamos túlbecsülni fizikai terhelhetősége határait. Ragadja meg az új szakmai és anyagi lehetőséget!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
A héten bőven adódik lehetőség arra, hogy megvalósítsa elhatározásait, kitűzött céljait. Csütörtökön képes legjobban feladataira összpontosítani, amelyben józan ítélőképessége is segíti. Pénzügyi téren rendkívüli óvatossága és takarékossága biztosítja a sikert. Ne bonyolítsa túl a családban a dolgokat a hétvégén!

HALAK (II.19. - III.20.)
Új ideálok bukkannak fel a horizonton, amelyek nagyobb kreativitásra ösztönzik. Különösen azok éreznek óriási lelkesedést magukban, akik február végén születtek. Nagyobb munkák elvégzéséhez a márciusiak kiváló testi állapota és energikussága is hozzájárul. Ne feledkezzen el arról, hogy tartalékolnia is szükséges!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!