2015. augusztus 28., péntek ; Ágoston napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


KOS (III.21. - IV.20.)
Fontos leckékből okulhat emberi kapcsolataiban, különösen párkapcsolatában. Sportra, kirándulásra nem kínálkozhat megfelelőbb időszak a jelenleginél. Aki elutazik, annak érdekes szellemi kalandokban lehet majd része. Mindig gondolja bele magát a partnere helyzetébe!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Néhány újdonság élménygazdagabbá varázsolja a hétköznapokat, ami minden Mérlegnek egy újjászületéssel ér fel. Csak az lassítson a tempón, aki október közepén született, mert a kapkodásból hibák adódhatnak. Pénteken mindent gyorsabban elintézhet. Adjon elegendő időt magának a munkában!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Továbbra is kedvezők a bolygóállások, különösen a hétvégén. A telihold energiája segít átlátni még a legbonyolultabb dolgokat is, ami megkönnyíti a döntéseket. Párkapcsolata, családi viszonyai egyre harmonikusabban alakulnak. Keresse a szépséget a tevékenységeiben!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Ha október végén született, bele kell törődnie abba, hogy nagyobb a felelőssége a kívántnál, és többet ad magából, mint amennyit visszakap. A többiek könnyebben elérhetik kitűzött céljaikat. Teliholdkor döntsenek! Tapintattal és odafigyeléssel nyerjen meg másokat!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Pénteken nyílik lehetősége arra, hogy sikeresen megoldja feladatait, különösen azokat, amelyek írással, beszéddel kapcsolatosak. Még mindig jó lehetőségei vannak arra, hogy változtasson, eredményesen átszervezze tevékenységeit. Most korrigálja eddigi hibás döntéseit!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Gyorsaság és pontosság nehezen egyeztethető össze, ezért a munkájában nagyobb erőfeszítéseket kell tennie. Ellentmondások összeegyeztetése, konfliktusok megoldása elengedhetetlen. Nyugodt életvezetésre van szüksége. Vezetés közben legyen nagyon óvatos és figyelmes!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Az érzelmi alkatok most különleges lelki ihletet kapnak, különösen, ha művészi munkát végeznek, vagy spirituális tevékenységet folytatnak. Praktikus napi feladatokban jelenleg nagyobb erőfeszítés szükséges, különben hibát véthet. Ne vegye magára a világ összes problémáját!

BAK (XII.22 - I.20.)
Ragadja meg a változáshoz segítő életlehetőségeket, és legyen nyitott az új ismeretek iránt! A hétvégi telihold ösztönző erőt kínál a kreatívabb önkiteljesedéshez, különösen azoknak, akik december végén és január közepén születtek. Ne tervezzen kényes tárgyalást hétfőre és keddre!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Kellemes események történhetnek a héten, melyek kiemelik a hétköznapi rutinból. Különösen a hétfőtől szerdáig tartó időszak alkalmas új dolgok elindítására, utazásra és találkozásokra. Ha sportol és mértéket tart, testileg-lelkileg megújulhat. Személyes kiadásait a héten kissé fogja vissza!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Ez a hét szerencsés véletleneket hozhat minden Vízöntő életébe, különösen, ha január végén született. Most párhuzamosan élvezheti az anyagi biztonságot és a lelkesítő, érdekes munkakörülményeket. A hét első két napján a legsikeresebb a kommunikációja. Ha munkát keres, most frissítse fel a kapcsolatokat!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Különleges dolgok történhetnek számos Szűzzel, leginkább azokkal, akik augusztus végén születtek. Alkotó szellemű személyek most kreativitásukkal szerezhetnek kiemelkedő elismerést maguknak. Pénzügyeikben sokkal nagyvonalúbb lehet. Bátran fogjon most új vállalkozásokba!

HALAK (II.19. - III.20.)
Nehezen boldogul, ha nem figyelmesebb, megfontoltabb a megszokottnál. A hétvégi teliholdra elsősorban a februáriaknak kell alaposabban előkészülniük. Művészi munkára kiválóak a bolygóállások, a pénzügyekkel nagy óvatosságra van szüksége. Ha bizonytalan, kérjen szakmai tanácsot!Továbbra is kedvezők a bolygóállások, különösen a hétvégén. A telihold energiája segít átlátni még a legbonyolultabb dolgokat is, ami megkönnyíti a döntéseket. Párkapcsolata, családi viszonyai egyre harmonikusabban alakulnak. Keresse a szépséget a tevékenységeiben!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!