2015. március 05., csütörtök ; Adorján, Adrián napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


KOS (III.21. - IV.20.)
Ön szenvedélyesen közelít most a problémákhoz és az emberekhez, és nehezen tart érzelmi távolságot. Ennek ellenére olyan óriási energiákat szívhat magába, amelyekkel sok mindent megváltoztathat az életében. Minden váratlan dolog megújulást kínál. Éberen figyelje az izgalmas, új szellemi áramlatokat!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Ezen a héten könnyelműen viselkedhet, teljesítőképessége is gyengébb a szokásosnál, ami az egészégi állapotát is meggyengítheti. Vasárnap és hétfőn van a legjobb kondícióban, ezért a bonyolultabb munkákat ezekre a napokra szervezze, és ha teheti, sokat pihenjen! Csökkentse a terhelést, és a szellemiekre figyeljen!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Csütörtökön és pénteken kedvezőek a lehetőségei arra, hogy kiegyensúlyozott körülmények között tevékenykedjen, és elmélyülhessen abban, ami igazán érdekli. Arra azonban ügyeljen, hogy ne utasítson el mindent, amit nem ismer! Keresse a fényt, amely sokkal derűsebbé teszi!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
A csütörtöki teliholdkor olyan sok külső inspirációt kap, hogy úgy érzi, felszabadul eddigi problémái alól. Most olyan erősnek és energikusnak érzi magát, hogy valóban képes változtatni életkörülményein. Ne hagyja elúszni a kivételes lehetőséget! Szellemileg mindenképpen nyitnia kellene!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Újdonságokban gazdag időszakot tapasztalhatnak meg mind a májusiak, mind a júniusiak, ezért abban a szerencsében lehet részük, hogy azt csinálhatják, amit szeretnek. Csütörtökön és pénteken azonban hajlamosabbak arra, hogy mindent elsiessenek. Vegye komolyan testének jelzéseit, és pihenjen többet!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Most rákényszerülhet arra, hogy csak a legpontosabban kidolgozott terveket tudja a megvalósulás útján elindítani, különösen akkor, ha novemberben született. A legfontosabb, hogy tervszerűen cselekedjen, és csapongó gondolatait összpontosítsa. Ragadja meg mindig az új lehetőségeket!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
A csütörtöki telihold kiváló időszak arra, hogy megfontolt döntéseket hozzon, és arra is, hogy kreatív munkát végezzen. Végre elegendő merészséget érez magában ahhoz, hogy új dolgokat próbáljon ki, és új utakon induljon el. Hosszú séták kiegyensúlyozzák. Erősítse legyengült immunrendszerét vitaminokkal!

BAK (XII.22 - I.20.)
Ha módjában áll, igyekezzen a csütörtöki telihold időszakára időzíteni fontos tervei kivitelezését, mert biztos lehet abban, hogy kevesebb akadállyal találkozik, és környezete is jobban támogatja. A januáriak ellenálló képessége gyengébb, nekik pihenniük kell. Kímélje magát, és tegyen többet a saját igényei teljesítéséért!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Továbbra is energikus, ami duplájára emeli a teljesítőképességét, de hajlamos arra, hogy szenvedélyesen cselekedjen. Szóban és írásban az apró betűs részekre kell most koncentrálnia, különben könnyen hibázhat. A hétvége élményekben gazdag. Lehetőleg kerülje most el az anyagi kockázatokat!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Most saját erőforrásai feltérképezésében lehet különösen eredményes, új kreativitása szárnyakat ad. Olyan tapasztalatokat szerezhet, amelyek pozitív irányban változtathatják meg gondolkodását. Vasárnap és hétfő a legharmonikusabb napja. Aki szeretne, most lépjen eggyel magasabbra!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
A hét teliholdjának eseményei felzaklathatják és kizökkenthetik nyugalmából, mégis nagy lehetőséget nyújtanak arra, hogy világosabban lásson fontos kérdésekben. Most gyakrabban lehet szüksége arra, hogy feszültségoldó technikákat is alkalmazzon. Legyen nagyvonalú magához és embertársaihoz!

HALAK (II.19. - III.20.)
Lassan kitisztulnak a bizonytalanságok, ami egyrészt nyugalommal, másrészt józansággal töltheti el, különösen azokat, akik februárban születtek. Aki mindent alaposan eltervez előre, és nem hagy semmit a véletlenre, sok problémától megóvhatja magát. Egy dologra összpontosítsa minden figyelmét!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!