2017. április 30., vasárnap ; Katalin, Kitti napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


KOS (III.21. - IV.20.)
Ezen a héten érdemes új tervek megvalósításába vagy egy érdekes terület tanulmányozásába fogni, az esélyek kiválóak arra, hogy a jelenlegi tevékenység sikerhez vezessen. Mind a márciusiak, mind az áprilisiak dinamizáló energiatöbbletet kapnak, aminek következtében testi és lelki ellenálló képességük nagyban erősödik.

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Bonyolultabb munkát, kockázatosabb pénzügyi tranzakciókat és megterhelőbb utazást kedden és szerdán bonyolítson, amikor belső nyugalma a külső körülményekkel a legnagyobb összhangban van. Vasárnap és hétfőn a legnehezebb minden körülményt bekalkulálnia, ezért ezeken a napokon nagyobb a káosz veszélye.

BIKA (IV.21 - V.21.)
Kellemes időszak folytatódik ezen a héten is a Bika-szülötteknek. Mind a munkában, mind a magánéletben harmónia és nyugalom uralkodik. Zavartalan pihenésre, csendre vagy elmélyültebb munkára a csütörtök és a hétfő az optimális napok. Jelenleg óriási belső erőt gyűjthetnek problémáik megoldására.

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Aki túlzott szenvedélyességgel közelít a problémákhoz, annak nehéz most tárgyilagosnak maradnia. Próbáljon minden olyan programot vasárnapra vagy hétfőre tenni, amelyhez nyugodt körülmények és derűs lelkiállapot szükséges. Minden tervezhetőbb azok számára, akik higgadtak és racionálisan gondolkodnak.

IKREK (V.22. - VI.21.)
Ez a hét minden Ikrek-szülöttnek egy testi és szellemi megújulással ér fel. A bolygóállások kedvezően befolyásolják az utazásokat is, amelyek különleges élményeket biztosítanak, és új kapcsolatokat segítenek elő. A csillagjegyükben álló Mars aktivitásukat nagymértékben fokozza, ami azonban szétszórtsághoz is vezethet.

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Ön akkor tud a munkájában igazán sikeres és elégedett lenni, ha a tudásgyűjtést, a pontosságot és az önfegyelmet tartja szem előtt az életben. Testi és lelki egészsége érdekében meg kell tanulnia, hogy mindent lassabban és türelmesebben végezzen. Jelenleg a novemberi szülötteknek van hosszasabb pihenésre szükségük.

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Vasárnaptól keddig tud belső igényeinek megfelelően cselekedni, ezekben a napokban problémátlanabbak az utazások és kellemesebbek a találkozások. Ha július közepe táján született, végre elegendő merészséget érez magában ahhoz, hogy új utakon induljon el. Csütörtökön a legmagabiztosabb és legnyugodtabb.

BAK (XII.22 - I.20.)
Ezen a héten – különösen vasárnap és hétfőn – jobban oda kell figyelnie arra, hogyan kommunikál a környezetével, ugyanis könnyen konfliktusok, nézeteltérések keletkezhetnek. A családtagokhoz való hozzáállása kulcsfontosságú a jövőbeli események alakulása tekintetében. A legokosabb, ha megpróbál most másokra figyelni.

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Testi és lelki egészsége stabil, sőt nagyobb megerőltetéseket is elbír, ha rákényszerül. Koncentrációt, türelmet igénylő feladatait eredményesebben megoldhatja kedden és szerdán, amikor belső meggyőzőerő és önbizalom tölti el. Kommunikációs területeken és pénzügyekben az eddiginél nagyobb szerencséje van.

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Annak ellenére, hogy dinamikusan működik, és kommunikációjában is sikeresebb, hosszú távra néhány dolgot alaposabban át kellene gondolnia, és egyes területeken talán új stratégiákat kellene bevezetnie. A péntek és a szombat a legkellemesebb napok, pl. utazásra, baráti és családi találkozásokra, de akár passzív pihenésre is.

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Gyakrabban kényszerül kellemetlen döntésekre, amelyekhez jelenleg fontos információkat szerezhet. Megfontolt gondolkodása, precizitása és fegyelmezett viselkedése segíti, ugyanakkor kritikussága és igényessége konfliktusokat is okozhat. Gyakorlati érzék és sokoldalú tudás birtokában nyílik csak lehetősége a győzelemre.

HALAK (II.19. - III.20.)
Pénteket és szombatot kivéve a legtöbben nyugalomra számíthatnak. Aki március elején született, most könnyebben esik abba a hibába, hogy vágyálmokat kerget, és nehézsége lehet azzal is, hogy tisztán lásson bonyolultabb kérdésekben. A februári szülöttek a legmagabiztosabbak, míg, aki március közepe után született, borúlátóan gondolkodhat.Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!