2015. december 01., kedd ; Elza napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


KOS (III.21. - IV.20.)
A bolygóállások bizakodó hangulatot és érdekes találkozásokat ígérnek, ami testi és lelki ellenálló képességére is jó hatással van. Függőben lévő megállapodásait a héten végezze el! Csütörtök és kedd a legelőnyösebb napok. Indulatok nélkül sokkal következetesebb!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Ezen a héten mindent játszva elintézhet, és új kapcsolatokat köthet, különösen, ha október első napjaiban született. Most könnyebben változtathat a problémás dolgokon, és képes új irányvonal kialakítására. A mozgás növeli életerejét. Igényeljen több szabadságot és függetlenséget!

BIKA (IV.21 - V.21.)
A hétvége eseményei belső nyugalmát erősítik, különösen, ha az otthonból és a családból meríti erőit. Ne feledje magabiztos és derűs kisugárzásával varázsolhatja el a környezetében lévőket. Ehhez belső töltekezésre van szüksége. Figyelmesen kövesse az új áramlatokat!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
A hét első napjaiban minden apró dologra oda kell figyelnie, a külvilág növekvő elvárásokat támaszthat önnel szemben. A történések figyelmen kívül hagyásának veszteség lehet a következménye, ezért több időt kell szánnia a fontos munkára! Nézzen szembe a valósággal, az csak erősíti!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Igazi szellemi kalandokban gazdag időszak következhet, ha megragadja a kínálkozó új lehetőségeket. Erre a hétre időzítse minden olyan tervét, amelyhez vállalkozó kedv és döntésképesség szükséges. Óvakodjon azonban a túlzott kritikusságtól! Ne féljen attól, hogy mi lesz, ha határozottan színre lép!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Felívelő szakaszban van a teljesítőképessége, mert a belső erő külső támogatással egyesül. A hét napjai közül a hétfő és a kedd a legkedvezőbbek, amikor feladatait a legnagyobb elánnal és a legnagyobb kreativitással végezheti. Igazságérzete jogos, csak tapintattal képviselje!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
A hét erőteljesen tüzes időenergiája az érzékeny Rák szülöttek nyugalmát és biztonságérzetét felboríthatja, ezért fontos, hogy a nyugalmas hétvégét fordítsa töltekezésre. Aki július első napjaiban született, kerülje a fizikai megerőltetéseket! Erősítse magát vitaminban gazdag táplálkozással!

BAK (XII.22 - I.20.)
Lehet, hogy ezen a héten nem olyan ideálisak a körülmények, hogy a kikapcsolódást és a munkát harmonikusan összeegyeztesse, ezért kevesebbet pihenhet. Új dolgokban mindig fenntartásai vannak, és ez most hátrány. Ügyeljen az öltözködésre, könnyebben megfázhat!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Nagyszerű időszak kínálkozik arra, hogy merész elképzeléseit is megvalósítsa, mert elegendő önbizalommal rendelkezik, a külvilág támogatására is számíthat. Arra is lehetőséget kap, hogy alkotóerejét a munkájában bebizonyítsa. Hétfőn és kedden végezzen minden kreatív munkát!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
A héten olyan új élményekkel gazdagodhat, amelyek megváltoztathatják eddigi viszonyát a környezetéhez, és segítik új célok kitűzésében. Leginkább közösségi viszonyaiban, barátságaiban várható egy pozitív átalakulás. Amibe most belefog, az kiválóan sikerülhet! Csütörtökön és pénteken intézze ügyeit!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Munkahelyén konfliktusokba keveredhet, és ez magabiztosságát gyengítheti. Szerencsére a Jupiter legtöbbjüket megkíméli a nagyobb veszteségektől, különösen, ha elfogadják a gyorsan változó és nehezebb munka- és életkörülményeket. Találkozásait szombatra vagy vasárnapra időzítse!

HALAK (II.19. - III.20.)
Ez az időszak olyan kiszámíthatatlan eseményeket hozhat, hogy úgy érezhetik, biztonságérzetüket veszély fenyegeti. Leginkább a februári szülöttek igyekezzenek szombatig a hibaszázalékot a minimumra redukálni, hétvégén pedig pihenjenek! Sétákkal erősítse testi és lelki ellenálló-képességét!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!