2016. szeptember 25., vasárnap ; Eufrozina, Kende napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


KOS (III.21. - IV.20.)
Egyik napról a másikra úgy érezheti, hogy környezete pontosabb és körültekintőbb munkát vár el öntől, és ebből gyakori konfliktushelyzetek következhetnek. Gazdasági szempontból akkor jár jól, ha nem azonnal akarja megvalósítani hirtelen támadt ötleteit, hanem időt hagy azok precíz kidolgozására. Csütörtök a legderűsebb napja.

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Aki szeptember 22-e és 27-e között született, nem várt előnyökre, támogatásokra, valamint szerencsés találkozásokra számíthat ezekben a napokban, munkahelyi megbeszélések is kiemelkedő eredményeket hozhatnak. A többieknek is harmonikusak a bolygóállásaik, különösen a hét első napjaiban. Kezdeményezéseik eredményesek.

BIKA (IV.21 - V.21.)
Továbbra is támogatók a bolygóállások, és sok időt hagynak a nyugodt, kiegyensúlyozott munkavégzésre. Kiváló az időszak arra, hogy hosszú távra készítse el terveit, amelyekkel a kívánt stabilitást mind az anyagiakban, mind pedig a magánéletben elérheti. Szerda a legkedvezőbb nap arra, hogy üzleti dolgokban számításokat végezzen.

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Ezen a héten sok újítást vezethet be, kreatívabb munkát végezhet és önállóbbá teheti magát vállalkozásaiban, különösen, ha október végén született. Mivel a passzivitásra sok Skorpiónak veleszületett hajlama van, könnyen eleshet az előnyös helyzetektől, ha nem aktivizálja magát. Szerdán a legkönnyebb egy dologra összpontosítani.

IKREK (V.22. - VI.21.)
Bár akadnak még megoldandó problémái, amelyekről időnként úgy érzi, túlságosan megterhelik, sok új élmény varázsolja kellemessé egyik-napról a másikra a hétköznapokat. Csütörtökön a leginkább kommunikatív, ekkor a munkahelyén is derűsebb hangulatban tevékenykedik. A hétvége kiválóan alkalmas utazásra, kirándulásra.

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
A jelenlegi időszak az izgalmas hétköznapok mellett egy új út kipróbálását is lehetővé teszi, akár a munkában, akár a magánéletben. Számos Nyilas-szülöttnek kell jelenleg feladnia eddigi elképzeléseit, hogy egy racionálisabb, könnyebb életvitelt alakítson ki magának. Hétfő és kedd azok a napok, amelyeken a legkönnyebben boldogul a kimerítő munkával is.

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Az események arra késztethetik, hogy elhalassza döntéseit, és elkerüli az állásfoglalásokat fontos kérdésekben is. A jelenlegi kedvező tárgyalási légkört ki kellene használnia, megbeszéléseinél szerencsét hozhat diplomáciai érzéke és előzékeny stílusa. Belső bizonytalanságait próbálja nyíltabb kommunikációval feloldani.

BAK (XII.22 - I.20.)
Belső stabilitása és racionális szemléletmódja a legnagyobb akadályokon is átsegíti, időnként azonban arra is szüksége van, hogy váltson, és legyűrje ellenállását a szükséges változtatásokkal szemben. Mind a decemberiek, mind a januáriak az eddigieknél nagyobb kihívásokkal találhatják szemben magukat, amelyhez új életstratégiák szükségesek.

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
A legtöbb Oroszlán-szülött nyugodt és kiegyensúlyozott a héten, ami a magánéletében is nagyobb harmóniát segít kialakítani, munkájában pedig elősegíti a kiszámíthatóságot. Most sokat tehetnek azok is az egészségükért, akik egyébként kényelmesek a komolyabb életmódváltáshoz. Hétfő és a kedd a legdinamikusabb, legderűsebb napok.

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Mindent könnyebben megvalósíthatóbbnak, emellett szórakoztatóbbnak élhet meg, és ez derűs lelkiállapota mellett fizikai erőnlétét is erősíti. A héten olyan megterhelő munkákat is könnyebben elvégezhet, amelyek máskor kimerítik. Igényesebb tevékenységeket, utazásokat csütörtökre és péntekre időzítsen. Hétfőn és kedden könnyen időzavarba kerülhet.

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Az augusztusiaknak és a szeptember első felében születetteknek nyugalmasak a hétköznapjaik, kivételt képezhetnek azok, akik szeptember 3-a és 5-e közöttiek. Ők tartózkodjanak a keményebb fizikai megerőltetésektől, és kerüljék a stresszes a hétköznapokban. Szeptember második felének szülöttei is kímélőbb életmódot válasszanak.

HALAK (II.19. - III.20.)
A héten kitartásra és következetes cselekvésre van szükségük azoknak, akik március első napjaiban, valamint március közepe után születtek. Ajánlatos most átgondolni a tartós kiadásokat, és racionalizálni a költségeket, a körülmények ugyanis megszorításokat követelhetnek. A február végén születettek is bírálják felül a vágyaikat!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!