2017. január 23., hétfő ; Zelma, Rajmund napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


KOS (III.21. - IV.20.)
A héten több megértést kéne másokkal szemben tanúsítania, a körülmények ugyanis nem segítik a harmonikus viszonyokat. Péntekre és szombatra időzítse találkozásait, de azokat a terveit is, amelyekhez személyes fellépés és megfelelő belső nyugalom szükséges. Túlzott önbizalom sok mindent elronthat, a megfontoltság viszont segíti.

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Ön nehezen dönt, mert nem szeretné elszalasztani a legjobb lehetőségeket. Jelenleg erőteljesebben szembesülhet konfliktuskerülő természetével, amit teliholdkor érzékelhet leginkább. A Jupiter azonban mindenben segíti és a kudarcoktól is megóvja, különösen azokat, akik októberben születtek.

BIKA (IV.21 - V.21.)
Egyre magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb, ami pozitívan hat társas viszonyaira. Érzelmi téren most lehetősége nyílik arra, hogy vágyainak megfelelő partnert találjon, és arra, hogy eddigi párkapcsolatát harmonikusabb irányba terelje. A telihold kiváló nap fontos döntések meghozatalára.

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Ezen a héten kellemes események teszik változatossá a hétköznapokat. A csütörtöki teliholdkor fontos tapasztalatokat szerezhetnek az a Skorpió, aki nehezebben tud csapatmunkában dolgozni, és hozzászoktak ahhoz, hogy másoktól függetlenül tevékenykedjenek. Most unalmasabb munkát is örömmel elvégez.

IKREK (V.22. - VI.21.)
Gyakrabban érezheti úgy, hogy a hétköznapi élet kihívásai erőn felül megviselik, akár még a testi ellenálló képességét is kikezdhetik. Ezért fontos, hogy az estéket és a hétvégét pihenésre fordítsa, és a befelé figyelésre, elmélyülésre is hangsúlyt fektessen. Péntektől vasárnapig derűsebb a lelkiállapota és ellenálló képessége is stabilabb.

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Azok a Nyilas jegyűek, akik december közepe után születtek, most lehetőséget kapnak arra, hogy régebben elkövetett hibáikat korrigálják, vagy befejezetlen munkáikat lezárják. Életszeretetük a jegy szülötteit az akadályokon is átsegítik, de gyűrjék le ellenállásukat a szükséges változtatásokkal szemben.

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Kellemetlen döntéshelyzetekkel konfrontálódhat, amelyekhez azonban fontos és hasznos információkat gyűjthet. Gyakorlati tudás birtokában több lehetősége nyílik arra, hogy világosabban lássa a tényeket. Előtte azonban arany középutat kell találnia a kötelességteljesítés és a kreatív munkavégzés között.

BAK (XII.22 - I.20.)
Ez a telihold az ön átváltozási lehetőségeinek a napja, amikor egy fokkal magasabb szintre léphet a fejlődésében. Aki január közepe táján született, most nem kerülheti el a radikális változtatásokat, ezért ügyesen kell lavíroznia a régi és az új világ között. A decemberiek rendkívül kellemes munkahelyi légkört élvezhetnek.

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Sok apró akadály elhárulhat tervei megvalósítása elől, így elkezdhet érdemben hozzáfogni feladatai részletes kidolgozásához. A hétvége kellemes találkozásokat, közös élményeket ígér, a szerda pedig minden konfliktus megoldásának ideális napja. Ez a nap hivatalos ügyek intézésére és vizsgákra, utazásokra is kiválóan alkalmas.

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
A hét napjai közül a szerda a legalkalmasabb arra, hogy fontos megbeszéléseket és ügyintézést bonyolítson, és ez a nap ideális személyes találkozásokra is. Türelmes és együttműködő viselkedésével javíthat a munkahelyi légkörön, és új kapcsolatok lehetősége is megnyílhat. A hétvégén különös kalandok várnak önre.

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Azok a Szűz jegyűek, akik szeptember közepe után születtek, legyenek óvatosabbak az egészségük védelmében. Gyengébb ellenálló képességüket tudatosan összeállított étrenddel és kímélő életmóddal erősítsék. Utazáskor próbálja alapos szervezéssel biztosítani a zökkenőmentességet. A telihold napja a legkellemesebb.

HALAK (II.19. - III.20.)
Fontosabb döntései későbbre halasztása ajánlott most elsősorban a márciusiak számára, a kapkodás ugyanis téves helyzetfelismeréshez és hibás cselekvéshez vezethet. Arra is ügyeljen, hogy befolyásolhatósága ezen a héten felerősödhet. Teliholdkor mindent tökéletesebben megoldhat, ha egy feladatra koncentrál.Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!