2014. szeptember 16., kedd ; Edit napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


KOS (III.21. - IV.20.)
Ez az időszak elősegíti az alkalmazkodást mind a családban, mind a párkapcsolatában, mind a munkahelyen. Mérföldkövekkel előbbre juthat a tapintatos viselkedés elsajátításában. Ez azonban csak komoly munkával és erőfeszítés árán lehetséges. Gondolkodjon, mielőtt elhamarkodottan reagál a dolgokra!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Nyitottsága és barátkozó kedve most sok új kapcsolat létrejöttét segítheti. Utazás, családi-, baráti találkozások óriási élménnyel gazdagítják. Hosszú távon érvényesítheti érdekeit, amit rendkívüli meggyőzőerejének és elragadó, kedves fellépésének köszönhet. Próbálja elkerülni a hiúság csapdáit ezen a héten!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Békés, nyugodt időszakot élveznek a Bika-szülöttek, akiknek egyre jobban felszínre kerül kiváló problémamegoldó képességük, különösen a gyakorlati dolgokban. Csak azok vigyázzanak az egészségükre, akik május közepe után születtek! Figyeljen embertársaira, különben bezárulnak a lehetőségek!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Hiába érzi úgy, hogy hegyeket mozgatna meg az akaratával és dupla annyi munkát is elbírna, a jelenlegi bolygóállások nem alkalmasak a túlfeszített életritmusra. Azt is mérlegelje, hogy szüksége van embertársai együttműködésére, kössön kompromisszumot! Egészsége megőrzése érdekében válassza a könnyebb munkát!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Kiváló kommunikációs képességei segítik tervei megvalósítását, testileg és lelkileg is megfelelő erőben van. Használja ki ezt a hetet arra, hogy másokat is meggyőzzön képességeiről, és gyors döntésekkel új utakra lépjen. A hétvége élményekben gazdag. Hétfőre szervezze találkozásait és megbeszéléseit!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Kiváló szellemi állapota ellenére túlságosan felszaporodnak a praktikus feladatok a környezetében, ezért fontos, hogy ne halassza az utolsó pillanatra az intéznivalókat. A csütörtök a legjobb nap a megerőltető dolgok intézésére, hétfőn minden sokkal feszültebb. Rugalmasságát és gyorsaságát a pontossággal ötvözze!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
A hét bolygóállásai érzelmi kiteljesedést hoznak, de a nyugodt, harmonikus munkavégzést is támogatják. Félreértések csak azoknak zavarhatják a munkáját, akik magukba fojtják és eltitkolják sérelmeiket. Együtt érző képessége azonban mindenben továbbsegíti. Hangulatingadozásait rendszeres sporttal győzze le!

BAK (XII.22 - I.20.)
Önnek a biztonság, a kényelem és a nyugalom mindennél fontosabb, és ezért áldozatokra is képes. Most azonban sok mindenben kénytelen megerőltetni magát, és esetenként felvállalni a konfliktusokat, hogy elkerülje a vélt vagy valós anyagi veszteséget. Ne engedje magát a testi passzivitásba süppedni!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
A júliusiak és az augusztus első felének szülöttei nap mint nap jobban érzik magukat, és ez a testi állapotukban is megmutatkozik. Ha nyáron nem jutott elég idő a pihenésre és a kikapcsolódásra, ezt a hetet még kihasználhatják. A többiek lassítsanak! Egy új megállapodást most könnyebben nyélbe üthet!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Különös harmóniában lehet része, amikor új élmények egy más irányt adhatnak az életének. Ha megismerte terhelhetősége határait, testi és lelki állapota is erősebb. A február közepe utániak kezdjenek nagyobb figyelmet szentelni az egészséges életmódnak! Hétfőn és kedden intézze bonyolult megbeszéléseit!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Egyedülálló Vénusz-állás segíti a szerelemben és a baráti kapcsolataiban, és ez régi vágyai beteljesülését is hozhatja. Nyugalom és béke mutatkozik az életritmusban, a munkahelyén is támogatják, hogy mindent elképzelései szerint végezzen. Ne tévessze össze a diplomáciai érzéket az őszintétlenséggel!

HALAK (II.19. - III.20.)
Sok tekintetben úgy érezheti, kézzelfogható segítséget kap a környezetétől, ami a praktikus napi feladatok megoldásában támogatja. Hétfőn és kedden azonban nehézségekkel találkozhat, ezért a munkahelyén és a családban precízebb feladatmegoldás szükséges. Arra ügyeljen, hogy terveit a valóság talaján kell megvalósítani!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!