2016. június 26., vasárnap ; János, Pál napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


KOS (III.21. - IV.20.)
Aki április közepe táján született, lehetőleg kerülje a nagyobb anyagi kockázatot, mert később szüksége lehet a tartalékaira. A többieknek szerencsésebbek a bolygóállásai, de ne hamarkodják el a lakás- és munkahely-váltásokat. Most a nyílt beszéd és a túlzott őszinteség konfliktusokat szülhet a közvetlen környezetével.

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
A magánéletben átmeneti hullámvölgy nehezíti az együttműködést, különösen a hét első napjaiban. Szellemileg azonban egyre nagyobb magabiztosságot szerezhetnek azok, akik nyitottak az új ismeretekre. Csütörtök a legalkalmasabb nap ügyintézésre, hétvégére pedig teljes relaxációt tervezzen be!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Előfordulhat, hogy túlságosan óvatosnak és számítónak tartják, mert nem akarja elveszíteni eddigi biztonságát. Kiemelkedő eredményei megerősítik abban, hogy rendkívüli koncentrációs képessége veleszületett kreativitásával párosulva sikerhez vezet. Most képes arra, hogy megalapozza egzisztenciáját.

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Passzívabb időszak mutatkozik, amelyben az elmélyülésre és a befelé figyelésre nyílnak kedvező lehetőségek. Aki megtanul, időt áldozni a részletekre, ezekben a napokban mindenben eredményesebb. Bár nem minden olyan gyorsan történik, mint szeretné, a lassúság a dolgok megérlelődését segítik elő.

IKREK (V.22. - VI.21.)
Komoly döntéshelyzetekkel konfrontálódhat a héten, és lehetősége nyílik arra is, hogy világosabban lássa a tényeket. A tudás azonban bizonyos fokú illúzióvesztést okozhat, különösen azoknak, akik június elején születtek. A többieknek a munkában minden esélyük megvan most arra, hogy változtassanak.

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Annak ellenére, hogy sok dologban szerencséje van, a szóbeli és írásbeli megállapodásokban jelenleg nagyobb óvatosság szükséges, különben bosszúságok érhetik. Csütörtökön és kedden tudja leginkább teljes figyelmét a fontos dolgokra összpontosítani. Munkahelyén most csak tapintatos és előzékeny viselkedéssel érheti el céljait.

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Érdekesebb időszak kezdődik minden Rák-szülött számára. Szombat és vasárnap a szerencsenapja, amikor minden kezdeményezése célba érhet. Most nyugodtan tehet hosszabb és megterhelőbb utazásokat is, egészségi állapota kifogástalan. A július közepén születettek életük bizonyos területein fordulópontra számíthatnak.

BAK (XII.22 - I.20.)
Itt az ideje, hogy otthon is rendszerezze, és átszervezze azokat a teendőket, amelyek problémákat okoztak eddig, és családtagjaival egy új kommunikációs stílust alakítson ki. A hétvégén különösen formában van, és érzi, hogy új lehetőségek nyílnak, amelyek szabadságát is szélesíthetik. Éljen a lehetőséggel!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
A júliusiaknak eredményesebb napokat jeleznek a bolygók a hétre, munkahelyen és családban összhang uralkodik. Az augusztus első felében születettek számára pedig új lehetőségek bukkanhatnak fel, amelyekben az eddiginél sokkal jobban megmutathatják tehetségüket. A későbbi szülöttek szenvedhetnek a stresszesebb hétköznapoktól.

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
A legtöbb Vízöntő-szülött nyugodt és kiegyensúlyozott a héten, ami a magánéletében is harmóniát teremthet, a munkájában pedig elősegíti a kiszámíthatóságot. Most arra kell fokozottabban ügyelnie, hogy több kínálkozó lehetőségből a legcélszerűbbet válassza, és tudjon nemet mondani, amikor szükséges.

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Ezen a héten nem könnyű mindent átlátnia, ezért a megállapodások előtt alaposabban kell tájékozódnia. Csak az óvatossága segítheti hozzá ahhoz, hogy elkerülje a tévesen meghozott döntéseket. A hétvégén változékonyabb lehet a hangulata, és lelkileg feszültebb. Kedden és szerdán intézze fontos ügyeit!

HALAK (II.19. - III.20.)
Tovább folytatódnak a belső átalakulások az életében, különösen, ha március első felében született. Bátorságra és belső szabadságra van szüksége ahhoz, hogy sok területen változtasson. A hétvégén mindent nyugodtan végiggondolhat, és lehetősége nyílik arra is, hogy barátaitól tanácsot kérjen.Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!