2014. augusztus 29., péntek ; Beatrix, Erna napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


KOS (III.21. - IV.20.)
Továbbra is energikus, ami duplájára emeli a teljesítőképességét, de hajlamos arra, hogy mindenben szenvedélyesen cselekedjen. Jobban teszi, ha elsősorban a saját céljaira koncentrál, és nem ártja bele magát mások ügyeibe, így elkerüli a konfliktusokat. Próbáljon többet hallgatni, és jobban odafigyelni másokra!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Újdonságokban gazdag időszakot tapasztalhatnak meg az októberiek, akik azonban nem éreznek biztos talajt a lábuk alatt. A munkában most minden esély megvan arra, hogy igénye szerint változtasson helyet és tevékenységet. Keddre vagy szerdára időzítse megbeszéléseit! Használja ki ezen a héten a kedvező adás-vételi lehetőségeket!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Teljesítőképessége csúcsán érzi magát, és környezete is támogatja. Céltudatosságával most sok mindent elérhet, dinamizmusa másokat is magával ragad. A hét kiváló lehetőséget tartogat egy új projekt elkezdésére, de utazásra és kapcsolatteremtésre is. Gyakorlatiasan gondolja át, hogy mit kell módosítania!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
A hét kiválóan alkalmas arra, hogy akár manuálisan, akár a kommunikációban igazi alkotó munkát végezzen, olyat, amiben örömét is leli. Ehhez azonban csendre, nyugalomra és elmélyülésre van szüksége, különösen a hétvégén. Kapkodva, sietve semmibe se fogjon! Többet tegyen az egészségéért és sportoljon rendszeresen!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Itt az ideje, hogy otthon és a munkahelyén is rendszerezze és átszervezze a feladatait, e nélkül ugyanis veszít hatékonyságából. Akkor tud úrrá lenni a problémákon, ha mindent előre eltervez. Tényszerűség, éleslátás és pontos helyzetfelismerés segíti. Ne ítéljen könnyelműen, mert önt is gyorsan megítélik!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Jelenleg egyre kevesebb oka van arra, hogy felizgassa magát, a sötét felhők elvonulóban vannak. Keddtől kezdve képes arra is, hogy feltérképezze valós belső igényeit, és tervet készítsen a megvalósításhoz. Gyakorlati dolgokra kell összpontosítania. Szenteljen több figyelmet a rendszerességnek!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Igyekezzen bonyolultabb munkáit keddig elintézni, utána nehézkesebbek a családi- és a munkatársi kapcsolatai. Próbáljon nagyobb bizalommal és engedékenyebben közelíteni a környezetéhez, partnerének talán nagyobb szabadságra lenne szüksége. Ne elégedjen meg a régi megtartásával, törekedjen többre!

BAK (XII.22 - I.20.)
Igyekezzen minden türelmet és elmélyülést igénylő teendőjét a hétvégére és hétfőre időzíteni, amikor belső nyugalma optimális külső körülményekkel találkozik. Keddtől megfoghatatlan elégedetlenség kerítheti hatalmába, ezért várjon egy-két hetet a végső elhatározásaival. Kerülje a bizonytalan és ismeretlen helyzeteket!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Kedden és szerdán nyílik igazán lehetősége arra, hogy sikeresen megoldja feladatait, különösen azokat, amelyekhez gyors döntésképesség és nagyobb önbizalom szükséges. Kommunikációval, írással, beszéddel kapcsolatos teendőiben egyre sikeresebb. Üljön be az iskolapadba, és tanuljon valami teljesen újat!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Most csak kemény munkával és kitartással érheti el, hogy anyagi helyzetén változtasson, mindenekelőtt azzal, ha józan számításokat végez. Idealisztikus elképzeléseivel most csak csalódásokat szerezhet magának, kreativitása azonban segíti. Fizikailag kimerítő munkát most ne végezzen!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Ezen a héten minden arannyá változik, amibe belefog, a lehetőségeket nem szabad elszalasztania. Javuló tendenciák, mind az önmegvalósítási lehetőségek, mind pedig az életkedv szempontjából. Utazások és találkozások a hétvégén a legszerencsésebbek. Ne vesszen el a részletekben, a lényegre koncentráljon!

HALAK (II.19. - III.20.)
A hétvége nyugalmas bolygóállásai optimálisak egy kikapcsoló utazásra, de az otthoni gyakorlati jellegű tevékenységeket is előnyben részesítik. A hétfő kiválóan alkalmas ügyintézésre, de az elmélyültebb munkát is elősegíti. Keddtől elégedetlenebb lehet. Bizonytalanságait ismeretszerzéssel oszlassa el!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!