2016. február 14., vasárnap ; Bálint, Valentin napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


KOS (III.21. - IV.20.)
Ezen a héten könnyebben teremt kapcsolatokat, azért is, mert magabiztosabb a fellépése. Sikereket érhet el a munkájában, feltéve, ha okosan egyezteti a vágyakat a lehetőségeivel. Pénteken a legmagabiztosabb, és a legtöbb energiája van. Keddre és szerdára időzítse kommunikációs teendőit!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
A téli sportok és kirándulások nem csak a melankólia elűzésére, de az egészség megőrzésére is a legalkalmasabb tevékenységek a passzivitásra hajlamos Mérleg-szülöttek számára. A héten a munkahelyén is derűsebb légkörben tevékenykedhet. Kedden meggyőző ereje megduplázódik!

BIKA (IV.21 - V.21.)
A május közepe után született Bika ellenálló képessége erősítésre szorulhat, különösen erős fizikai és szellemi terhelésnél. A kompromisszumokat igénylő megbeszéléseket vasárnapig intézi el, utána kevesebb lehetőség van a megegyezésre. A hétvégén a passzív pihenést válassza!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Vasárnapig érzelmi élményekben gazdag időszakot élhet meg, amely nem mentes a szenvedélyességtől és a belső vívódásoktól sem. Hétfőtől higgadt gondolkodása és diplomatikus viselkedése lehet a kulcs a problémák megoldásában. Légző gyakorlatokkal vezesse le feszültségeit!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Kiváló kommunikációs képességeinek és rugalmas viselkedésének köszönhetően egyre nagyobb az összhang a környezetével, és a munkájában is kellemes meglepetések érhetik. Kiváló diplomáciai érzéke segíti abban, hogy kezelje a konfliktusokat. Éljen az új lehetőségekkel, és próbálja ki magát!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Nem csak szellemileg, de testileg is kiváló állapotban van a legtöbb Nyilas-szülött, ezért megterhelő vállalkozásait időzítse erre a hétre! Most csak azoknak kell nagyobb óvatosságot mutatniuk, akik a december 8-a körüli időszakban születtek. Keresse az új módszereket és ismereteket!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Vasárnap és hétfőn tud a leghatékonyabban cselekedni, előtte váratlan események zavarhatják meg a terveit. Akkor eredményes, ha a külvilág változó impulzusai elől nem zárkózik el, és nyitott az új módszerekre. Ne vegye zokon, ha nem lesz egyből rokonszenves!

BAK (XII.22 - I.20.)
Sok mindent racionális gondolkodásának és kiegyensúlyozottságának köszönhet, de új impulzusokat is be kell fogadnia. A hétvége harmonikus családi és párkapcsolati élményekkel is hozzájárul kiegyensúlyozottságához. Ne mélázzon a múlton, a jövő a lehetőségeké!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Nagyobb figyelmet kell szentelnie minden írásos dokumentumnak vagy szóbeli megállapodásnak. A hétvégén könnyen hatalmi harcokba bonyolódhat, amelyekből nehezen kerül ki győztesen. Az a legfontosabb, hogy tárgyilagosan ítélje meg a történéseket. Böjtöljön, hogy testileg és lelkileg regenerálódjon!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Kiváló időszak arra, hogy baráti kapcsolatait elmélyítse, és munkatársaival jobb együttműködést alakítson ki. Ha alkalmazott, új ambíciói főnökeinél könnyebben támogatásra találnak. Vizsgák, utazások jó hangulatban telnek. Testileg azonban erősítésre szorul. Helyezze most előtérbe a csoportmunkát!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Szombattól hétfőig érzi magát terhelhetőnek, ezért érdemes most az aktív pihenés formáiból választania. Esetleges házi munkát eredményesebben végezhet ezekben a napokban. Most reálisan és elfogulatlanul képes megítélni az eseményeket. Szánjon sokkal több időt a saját kikapcsolódásra!

HALAK (II.19. - III.20.)
Állóképessége és magabiztossága ezen a héten jelentős eredményeket segít elérni, amennyiben elegendő ambíciót érez magában. Most kellene azokat az újításokat elvégeznie, amelyekre már régóta készül. A hétfő a legharmonikusabb napja. Barátkozzon az ismeretlen dolgokkal!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!