2015. július 07., kedd ; Appolónia napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


KOS (III.21. - IV.20.)
Az események jelenleg nagyobb alkalmazkodóképességet kívánnak, elsősorban azoktól, akik március végén és április első felében születtek. Előfordulhat, hogy néhány korábbi döntését meg kell változtatnia, ami anyagi veszteséget is jelent. Csütörtökön kerülje a konfliktushelyzeteket!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Függetlenségi vágya és önállósodási törekvései konfliktusokat okozhatnak a családban vagy a munkahelyén, ezért jobban teszi, ha óvatos, diplomatikus, különösen szerdán és csütörtökön. Utazásait jól szervezze meg, különben káosz fenyeget. Szerdától vegye komolyan, ha a szervezete jelez valamit!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Továbbra is felfelé ívelő szakaszban van a teljesítőképessége, fizikailag is terhelhetőbb. A hét első napjaiban tudja ügyeit a kellemesebb körülmények között intézni, utazásra is ezek a napok a legalkalmasabbak. A hétvége kaotikusabb lehet. Rendszeres úszással erősítse izmait, ízületeit!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Az elmúlt hetek bizonytalanságai után most nyugodalmasabb és minden téren harmonikusabb időszak következik. Beszéddel-írással, utazással kapcsolatos intéznivalóit lehetőség szerint hétfőre és keddre időzítse, a hétvégén pedig lazítson! Ne féljen a nagyobb személyes felelősségvállalástól!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Nyitottságának köszönhetően minden váratlan dolgot derűsen fogad, ez megkönnyíti a hétköznapokat. Ha teheti, péntektől hétfőig menjen szabadságra, ismerkedjen vagy hívjon barátokat! A hét első napjaiban nehezebben koncentrál. Próbálja ki üzleti érzékét és előadói képességét!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Ezen a héten, különösen hétfőn és kedden még jobban oda kell figyelnie a kommunikációjára, továbbra is fennáll a félreértések lehetősége. Testi ellenálló képessége azonban rohamosan javul, így egyre több feladatot megengedhet magának. Kerülje a zűrös, felesleges vitákat a munkahelyén!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Bármibe fog, az sikerül, ezért érdemes fontos terveit ezen a héten kivitelezni. Hétfőn és kedden találkozásai, programjai kívánság szerint alakulnak. Bizakodóbb lelkiállapotuk azoknak van, akik új dolgok iránt fogékonyabbak. A többiek nyugtalanabbak. Ha túl sok váratlan dolog éri, ússzon az árral!

BAK (XII.22 - I.20.)
Túl sokat vállalt magára, egyre nehezebben tud megfelelni, ezért hajlamos arra, hogy kizsigerelje magát. Testileg megerőltetőbb feladataiban igyekezzen lépésről lépésre haladni, és elsősorban napi kötelezettségeinek eleget tenni. Keresse a csendet, és minél többet lazítson!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
A hét bolygóállásai a családi nyugalom helyreállításnak és az otthoni harmónia megteremtésének lehetőségét nyújtják, ha hajlandó energiát és időt áldozni rá. Utazásai szerencsésen alakulnak. A hétvégén azonban nem tudja kiszámítani a körülményeket. Szerdán szerencséje lehet, menjen elébe!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
A hét napjai közül a hétvége és a szerda a legalkalmasabbak arra, hogy jó döntéseket hozzon, és nehézségeket megoldjon. Ezekben a napokban arra is több ideje lesz, hogy a bonyolultabb helyzeteket átlássa, és reálisan ítéljen. Tegye világossá, hogy melyek az elvárásai!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Kiválóak a bolygóállásai, de vigyázzon, hogy túlzott kényelmességével ne szalassza el a kivételes lehetőségeket. Minden földdel, kerttel kapcsolatos tevékenység növeli az életerejét, és lehetőséget nyújt a kreatív önmegvalósításra. Családi élete harmonikus. Ne a hét első két napján végezze a stresszesebb munkát!

HALAK (II.19. - III.20.)
Minden egyre átláthatóbb, és ez derűvel tölti el. Ha okosan és megfontoltan cselekszik, sok eddigi problémáját sikerülhet egy csapásra megoldania. Hétfőn és kedden intézkedjen. Rendkívüli megérző- és átélő képessége most komoly előnyöket jelent. Most vezesse elő terveit, és érveljen meggyőzően!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!