2015. július 29., szerda ; Márta, Flóra napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


KOS (III.21. - IV.20.)
Minden átláthatóbb a héten, váratlan akadályokra nem kell számítania. A bolygóállások a családi nyugalom helyreállításnak és az otthoni örömök megélésének lehetőségeit nyújtják. Ehhez azonban a kis dolgokat is meg kell becsülnie. Hétfőn és kedden különösebb gond nélkül utazhat!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Egyedülálló lehetőséget kapnak mind a szeptemberi, mind az októberi szülöttek, hogy hétköznapi életüket stresszmentesebbé varázsolják, és párkapcsolataikat harmonizálják. Most minden nehezebb döntést könnyebben meghoznak. Pénzkiadásában lehetőleg legyen megfontoltabb!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Eseménydús napok következnek, kimerül, ha nem készül fel tennivalói rendszerezésére. A hétvégén nézeteltérései támadhatnak a családban, türelmesen hallgassa végig a másik véleményét. Talán másként kellene kommunikálnia? Most inkább kerülje a hatalmaskodó gesztusokat!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Most arra törekedjen, hogy elfogadja környezete kritikáit, és végiggondolja, mit kellene másként tennie. Kommunikációs problémái arra hívják fel a figyelmét, hogy beszédstílusán változtatnia kell. Szerdára időzítse igényes munkáit. Utazásra inkább egy későbbi időpontot válasszon!

IKREK (V.22. - VI.21.)
A májusiak egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy életüket új irányba kormányozzák, és a tevékenységeikben szabadabb önkifejezési formákat találjanak. A júniusiak lehetőségei is bővülnek, ezért erre a hétre időzítsék megbeszéléseket. Ne féljen a nagyobb felelősségvállalástól!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Munkaügyben minden egyszerűbbé és kellemesebb, különösen hétfőn és kedden érhetnek el konkrét eredményeket. Mind a novemberieknek, mind a decemberieknek kiváló az időszak arra is, hogy elutazzanak vagy pihenjenek. Most próbálja keresztülvinni elhatározott szándékait!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Ha úgy érzi, hogy a stressz miatt nem tud lépést tartani, csökkentse radikálisan napi tevékenységeit, és állítson fel fontossági sorrendet, amelyben az egészsége álljon az első helyen! Szerdán visszafogottabban kell kommunikálnia. A részleteknél most az összefüggések fontosabbak!

BAK (XII.22 - I.20.)
Utazásait és megbeszéléseit péntekre és szombatra időzítse, amikor kevesebb problémával találkozhat, és derűsebb lelkiállapotban érezheti magát. A Mars bolygó a fizikai erőnlétében hozhat ingadozásokat. Fektessen nagyobb hangsúlyt az együttműködésre!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Kiváló az időszak arra, hogy az eddigi terveket átültesse a valóságba, de arra is, hogy egy érdekes, nem hétköznapi nyaralással kápráztassa el szeretteit. Aki partnert keres, annak érdemes kimozdulnia, kezdeményezései pozitív fogadtatásra lelnek. Keresse a testi aktivitást, az lélekben is jobban megerősíti!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Az események kizökkenthetik megszokott nyugalmából, és szűkebb környezete nagyobb igényekkel léphet fel, amelyeket nehéz teljesítenie. Szabadságvágya indokolatlanul erősödhet, ezért döntéshelyzetekben mindent alaposan kell mérlegelnie. Hétfőre és keddre időzítse legfontosabb teendőit!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Pénteken és szombaton könnyebben, rugalmasabban képes kezelni a környezetében felbukkanó problémákat, ezért harmonikusabban telnek a napok. Utazások, baráti összejövetelek változatosságot hoznak. Szerdán kiegyensúlyozott. Fogadja el minden lelkifurdalás nélkül az örömöket!

HALAK (II.19. - III.20.)
Egészségi állapota és a körülményei most megengedik, hogy nyugalomban gondolja végig megoldandó problémáit. A hét első két napján csak alapos szervezéssel tudja bonyolítani teendőit, ezért jobb, ha szerdán intézi időigényes feladatait. Dolgozza ki, milyen célokat szeretne megvalósítani!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!