2015. október 10., szombat ; Gedeon napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


KOS (III.21. - IV.20.)
Fontos leckéket kell újholdkor elsajátítaniuk azoknak, akik nehezebben tudnak csapatban dolgozni, és hozzászoktak ahhoz, hogy másoktól függetlenül tevékenykednek. A hirtelen természetűeknek óvatosabbnak kell lenniük a szóbeli megnyilvánulásaikban. Mindenben az arany középútra törekedjen!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Önnek mindig problémái vannak a döntésekkel, most azonban a körülmények segítik a megfelelő helyzetek felismerésében. Ezen a héten elérkezettnek látja az időt arra, hogy nyíltan feltárja elképzeléseit, és ezzel némi meglepetést okozhat a környezetének. Legyen kritikusabb, így elkerüli a hiúság csapdáit!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Kellemes és mindenekelőtt békés napok várnak a legtöbb Bika-szülöttre, csúcsformában érzik magukat testileg és lelkileg. Péntekre időzítsék azokat a munkákat, amelyekhez nagyon nyugodt körülmények szükségesek. Egy kis kiruccanás ajánlatos. Legyen nyitott minden új kapcsolatra!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Mind az októberi, mind a novemberi szülöttek egyre bizakodóbban tekintenek a jövőbe, és új önmegvalósítási lehetőségeket is felfedeznek. Érdekes továbbképzési, fejlődési lehetőségek nyílnak azoknak, akik hajlandóak aktivizálni és megerőltetni magukat. Szerdán próbálja nehezebb feladatait elvégezni!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Most hegyeket tudnak megmozgatni azok, akik célkitűzéseiket következetesen végigviszik, és a legfontosabb dolgokra koncentrálnak. Különösen írásban, beszédben érhetnek el kiemelkedő sikereket. A májusiak azonban jobb, ha elkerülik a fizikai terheléseket. Jól teszi, ha testi panaszait kivizsgáltatja!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Hétfőtől mindent gyorsabban és könnyebben elintézhet, bár nyomasztónak érezheti környezete, különösen felettesei elvárásait. Ez az időszak arra is alkalmas, hogy megtanulja kivárni a lehetőségeket és alaposan előkészíteni a projekteket. Gyakorolja a türelem és a megfigyelés módszereit!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Az elmúlt időszakban szerzett tapasztalatai sok mindenben ellentmondanak régi elképzeléseinek, így könnyen felmerülhet önben a gondolat, hogy némileg átalakítja az életkörülményeit. Minden könnyebb lenne, ha nagyobb bizalmat szavazna az új ismeretségeinek. Tanulással pótolja be észrevett hiányosságait!

BAK (XII.22 - I.20.)
Nem biztos, hogy minden a tervei és elképzelései szerint alakul, különösen a hét elején, amikor nem várt helyzetekkel szembesülhet. Bár kritikus alkatának köszönhetően jól látja a dolgokat, alkalmazkodás nélkül jelenleg nem érhet el kiemelkedő sikereket. Törekedjen többször érzelmi nagyvonalúságra!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Ezen a héten türelmesebb és kiegyensúlyozottabb a viselkedése, és egyre több lehetőséget lát arra is, hogy hosszú távra elkötelezze magát, akár családi, akár munkahelyi kérdésekben. A hétfőtől szerdáig történő események sokat segítenek a döntéseiben. Idealizmusát egyeztesse össze emberismeretével!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Ezen a héten nem várt események könnyítik anyagi helyzetét, aminek következtében régi álmainak és régóta előkészített terveinek megvalósítására nyílik lehetősége. A hét első napjaiban a legderűsebb, amikor tapintatos viselkedése miatt kapcsolatai harmonizálódnak. Ragadja meg a kínálkozó új lehetőségeket!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Szőrszálhasogatón viselkedhetnek azok, akik úgy érzik, mindent jobban tudnak másoknál. Kevesebb kritika is elegendő lenne a tökéletes munkához, de empátia nélkül veszélybe kerülhetnek munkatársi kapcsolatai. Szerdán kiegyensúlyozottabb. Ügyeljen arra, hogy ne vesszen el a részletekben!

HALAK (II.19. - III.20.)
Aki február végén született, óvatosabban kell cselekednie pénzzel és anyagiakkal kapcsolatos dolgokban. A hétvége bolygóállásai nem alkalmasak a túlfeszített életritmusra a többiek számára sem, ezért a megerőltető utazásokat halasszák későbbre! Gondolkodjon egy alapvető életmódváltáson!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!