2014. november 24., hétfő ; Emma napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


KOS (III.21. - IV.20.)
A hétvégén kezdődik egy optimista, energikusabb időszaka, amelyben az eddiginél derűsebb a hangulata. Nyitottsága új kapcsolatok megszületését is elősegíti. Ettől kezdve utazások és megbeszélések szerencsésebben alakulnak, pénzügyeit pedig ügyesebben intézi. Nyisson új szakmai lehetőségek irányába!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Minden nappal tervezhetőbbek, derűsebbek a hétköznapjai, így a munkájában is úgy érzi, hogy gyorsabban és eredményesebben halad előre. A hétvégén és hétfőn tudja leggyorsabban és legeredményesebben elintézni, amit akar, fontos dolgait ezekre a napokra időzítse. Bizonytalanságait ismeretszerzéssel oszlassa el!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Igyekezzen minden türelmet és elmélyülést igénylő teendőjét a keddre és szerdára időzíteni, amikor belső nyugalma optimális külső körülményekkel találkozik. Ha úgy érzi, hogy még nem teljesen biztos magában, fontos döntéseit és igényes munkáit halassza jövő hétre! Gondolja végig, hogy mit hárít magától!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Írásos és szóbeli kommunikációja egyre sikeresebb, így új feladatok megszerzésére is lehetőség nyílik, különösen a hét első napjaiban. A novemberiek nyitottabbak, így új energiaforrásokat nyernek, amelyek önbizalmukat is megerősítik. Immunrendszerük is erősödik. Ha munkát keres, most vegye fel a kapcsolatokat!

IKREK (V.22. - VI.21.)
A 22-ei újholdkor számíthatnak leginkább olyan nem várt eseményekre, amelyek spontaneitást és rugalmasságot követelnek. Most nehezen egyezteti össze az otthoni feladatokat a munkahelyi teendőivel, a családi életet a külvilág kihívásaival. Taktikáznia szükséges. Tervezzen el mindent előre, mert könnyen időzavarba kerül!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
A hétvégétől mindent sokkal könnyebben és gyorsabban elérhet, de csak akkor, ha következetes, és betartja a játékszabályokat. Vizsgákra, szerződéskötésre, adásvételre egyre kedvezőbbek a bolygóállások, és utazásokban is szerencséje van. Hétfőn tárgyaljon! Ne bánjon könnyelműen a pénzével!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Javuló tendenciát mutat a lelkiállapota, és testi ereje is növekvőben, különösen akkor, ha június végén és július első felében született. A többiek azonban ne terheljék ellenálló képességüket azzal, hogy pihenés nélkül átdolgozzák a napot. Hétfőn pihenjen többet! Keresse a fényt, ha hangulata melankolikus!

BAK (XII.22 - I.20.)
A decemberiek egyre határozottabbak és magabiztosabbak abban, hogy mit szeretnének elérni, és következetesen képviselik érdekeiket. Most elegendő erőt érezhetnek a januáriak is magukban ahhoz, hogy bizonytalan helyzetükön gyökeresen változtassanak. Higgyen magában, és minden sikerülhet!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
A hétvégi újhold testi és lelki megújulást, ezzel együtt az otthonában is jelentős átalakulást tesz lehetővé, ha nem sajnálja a fáradságot az újjáépítésre. Minden olyan új tevékenység növeli az életerejét, amely lehetőséget nyújt a kreatív önmegvalósításra. Kezdjen teljesen új életet, és alakítsa át az életmódját!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
A viharfelhők azonban egyre inkább elvonulnak, feltéve, ha az elmúlt hetek tapasztalatait okosan felhasználja. A hétvégén lelkileg a legkiegyensúlyozottabb. Minden fontos tárgyalását hétfőre időzítse, önbizalma és kedélyállapota eredményes fellépést biztosít. Ne nézzen hátra, élvezze a változatosságot!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Annak ellenére, hogy nem esik minden az ölébe, és váratlan helyzeteket is meg kell oldania, még mindig jó lehetőségei vannak arra, hogy veszteség nélkül és nyugalomban végezze feladatait. Hétfőn nagyobb türelemre és hirtelen átállásra lehet szüksége. Tágítsa a horizontját, mielőtt döntést hoz!

HALAK (II.19. - III.20.)
Ezen a héten nagyobb szükségét érezheti annak, hogy rendszerezze gondolatait, és változtasson eddigi elképzelésein, az anyagiak terén pedig még az eddiginél is megfontoltabb és következetesebb legyen. Szombattól keddig zaklatottabb lehet a lelkiállapota. Legyen most céltudatosabb és pontosabb!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!