2015. március 28., szombat ; Gedeon, Johanna napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


KOS (III.21. - IV.20.)
Mind a márciusiak, mind az áprilisiak szabadság- és függetlenségi vágya egyre erősebb, döntéshelyzetekben alapos átgondolásra lehet szükségük. Ugyanakkor kiváló lehetőségek nyílhatnak arra, hogy rég tervezett elképzeléseiket átültessék a gyakorlatba. Próbáljon érzelmi távolságot tartani!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Változékony, nehezen kiszámítható események teszik fárasztóvá a jelenlegi időszakot, amelyben leginkább a fizikai kimerülést kell elkerülnie. Lehet, hogy felül kell bírálnia nézeteit, és ha önállóságra törekszik, nehezen kerüli el a konfliktusokat. Ne hagyatkozzon mindenben a saját emberismeretére!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Lehetőség szerint a bonyolultabb munkát csütörtök és szombat között végezze, a hétvége után ugyanis kevesebb külső támogatásra és szerencsére számíthat. Addig azonban a változtatásokban is örömét leli, és könnyebben szót ért másokkal. Koncentráljon a kapcsolataira, melyeken javíthat!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
A héten elegendő lehetőséget kap, hogy otthon és a munkahelyén is úgy teljesítsen, hogy elégedett legyen magával. Különösen csütörtöktől szombatig kedveznek a bolygóállások a nehezebb problémák megoldásához. A hétvége zaklatottabb lehet. Szenteljen nagyobb figyelmet a belső békének!

IKREK (V.22. - VI.21.)
A vasárnap és a hétfő a legszerencsésebb napjai, amikor derűsen és könnyebben végezheti a napi tevékenységeit. Aki május végén született, annak nehezebb dolga van, és arra kell vigyáznia, hogy tudjon különbséget tenni a lényeges és lényegtelen között. Tegyen nagy sétákat és beszéljen kevesebbet!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
A hétvégétől nyugalmasabb, biztonságosabb napok következnek, amelyek lehetőséget nyújtanak arra is, hogy a sok teendő mellett ki is pihenje magát. A novemberiek most világosabban átlátják és az eddiginél pontosabban felismerik a fontos feladataikat. Térképezze fel valós igényeit és belülről építkezzen!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Ezen a héten kénytelen olyasmivel is foglalkozni, ami nagyobb megterhelés, mint amennyi örömet okoz. Próbáljon lassítani a tempón, saját ritmusában mindent sokkal eredményesebben elvégezhet. Péntek a legjobb napja, ide időzítse a fontos teendőket! Stresszes helyzetben segítenek a jógagyakorlatok!

BAK (XII.22 - I.20.)
Egyre közelebb kerülhet ahhoz, hogy nyugalomban fel tudja mérni, valójában mire is van szüksége. Szerdától azonban csak alapos szervezéssel tudja optimálisan bonyolítani üzleti ügyeit és utazásait, a kommunikációban gyorsabbnak és hatékonyabbnak kell lennie. Pontosabban és világosabban fejezze ki magát!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Minden fontos kommunikációval kapcsolatos teendőjét lehetőleg keddre időzítse, amikor a magabiztosságát és derűs lelkiállapotát, másokra is kisugározza. A Mars bolygó a fizikai erőnlétében hozhat szerdától ingadozásokat. Fektessen nagyobb hangsúlyt az együttműködésre!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Változatos hét következik. Vasárnap felgyorsulhatnak az események, amelyek akár hirtelen állásfoglalásra is kényszeríthetik, ami önnek nem eshet nehezére. Nem ajánlott energiáit szétapróznia, a körülmények kíméletes életmódot követelnek. Szenteljen most nagyobb figyelmet a belső rendnek!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Bár legyőzendő akadályok sorakozhatnak még ön előtt ezen a héten, lassanként sikerül mindent jobban átlátnia, ami magabiztosságát erősíti. A hét napjai közül a szerda a legalkalmasabb arra, hogy eredményes munkát végezzen, amelyben örömét is leli. Elmélkedjen többet, és legyen megbocsátóbb!

HALAK (II.19. - III.20.)
Kerüljön minden olyan külső befolyást, ami tisztánlátását és éberségét tompíthatja, sok szituációban a legracionálisabb énjét vegye elő. Különösen a február végén születetteknek van józanságra szükségük. Pénteken és szombaton a legkreatívabb és legspirituálisabb. Keresse a természetet, és sétáljon többet!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!