2014. október 26., vasárnap ; Dömötör napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


KOS (III.21. - IV.20.)
Ne érezze magát sikertelennek csak azért, mert kevés elismerést kap a környezetétől. A jelenlegi körülmények nem segítik önt hozzá az ideális feladatok megtalálásához. Kiváló azonban ez az időszak arra, hogy szembesüljön hiányosságaival. Ragadja meg az önismeret megszerzésének lehetőségeit!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Nyitottsága és barátkozó kedve sok új kapcsolat létrejöttét segíti elő. Bármely változtatás oly könnyen esik önnek, hogy szinte örömét leli a folyamatos megújulásban, különösen, ha október első felében született. A szeptemberi szülöttek könnyebben kimerülnek. Ragadja meg az utazási lehetőségeket!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Annak ellenére, hogy sikerült legyőznie a tornyosuló akadályokat, nehezére esik megfelelni az elvárásoknak. Vannak dolgok, amelyekben elkötelezettebbnek, alaposabbnak és óvatosabbnak kell lennie ahhoz, hogy komoly sikert arathasson. A csütörtöki újholdkor ne vállalja túl magát!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Most minden elképzelésével maradéktalanul azonosulhat, aminek óriási meggyőzőerejét köszönheti. Az októberi szülöttek egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy életüket új irányba kormányozzák. A féltékenység azonban rossz tanácsadó. Most vezesse elő új terveit, és nyerjen meg másokat!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Kiváló a hét minden kommunikációs tevékenységre, előadások, utazások, baráti találkozások is szerencsésen alakulnak. Sok új szellemi impulzushoz juthatnak azok, akik merészebbek a kapcsolatteremtésben. A felelősségvállalásról azonban nem szabad elfeledkeznie. Óvakodjon az elhamarkodott ígéretektől!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
A körülmények most hozzásegítik ahhoz, hogy elmélyülhessen azokban a dolgokban, amelyek valóban érdeklik. Esetleges hibás döntéseit is eredményesen korrigálhatja a héten. Bőven lesz lehetősége kikapcsolódásra, utazásra, baráti és családi találkozásra. Vasárnapra és hétfőre tervezze utazásait, megbeszéléseit!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Az események kedvezőek, problémát csupán túlzott biztonságvágya és belső bizonytalansága okozhat. Előfordulhat, hogy néhány korábbi döntését és elkötelezettségét meg kell változtatnia, ezért rugalmasságra van szüksége, különösen, ha júliusi. Csütörtökön és pénteken hozzon döntéseket!

BAK (XII.22 - I.20.)
A hét bolygóállásai a családi nyugalom helyreállításnak és az otthoni harmónia megteremtésének lehetőségét nyújtják, de csak akkor, ha energiát és időt áldoz rá. Hétfőn és kedden tudja leginkább kiszámítani a körülményeket. Fizikailag ne terhelje túl magát! Most használja ki igazán diplomáciai érzékét!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
A stressz túlságosan megviselheti az idegeit, ez belső feszültséghez és konfliktusokhoz is vezethet. Különösen azok próbáljanak fegyelmezettek maradni, akik augusztus közepe táján születtek. Ügyes kommunikációjukkal elkerülhetik a veszteségeket. Mondjon le irányító igényéről ezen a héten!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Csütörtökön és pénteken hangulatingadozások nehezítik az összpontosítást, ezért fontos, hogy ne engedje kizökkenteni magát a kerékvágásból. Az események arra ösztönzik, hogy befelé figyeljen, ami visszavonulást és csendet igényel. A hétvége derűsebb lesz. Fogadja el, hogy nagyobb felelősséget kell vállalnia!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Derűsebb, harmonikusabb hétköznapok következnek, amikor igazán kipihenheti magát, és végre azt teheti, amihez kedve van. Most a barátai támogatására a szokásosnál is nagyobb mértékben számíthat, és a családja is mindenben segíti. Keresse a társaságot! Bízzon a találékonyságában, és legyen merészebb!

HALAK (II.19. - III.20.)
Bármibe fog, az sikerül, ezért érdemes fontosabb terveit ezen a héten kiviteleznie. Találkozásai, programjai és utazásai kívánság szerint alakulnak. A csütörtöki újhold testi és lelki megújulást ígér. Egyre több ideje jut arra is, hogy saját igényeit is szem előtt tartsa. Vesse bele magát abba, ami igazán érdekli!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!