2015. április 28., kedd ; Valéria napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


KOS (III.21. - IV.20.)
Elmélyülhet feladataiban, és könnyebben elvégzi a gyakorlati tevékenységeket. Az áprilisiak érzelmi élményekben gazdag időszaka nem mentes a belső vívódásoktól. Tudatos gondolkodása és diplomatikus viselkedése lehet a kulcs a problémák megoldásában. Vasárnap sportoljon vagy kiránduljon!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Egymástól nagyon különböző hatások érhetik, amelyek időnként elbizonytalaníthatják. Párkapcsolatában pozitív eseményekre számíthat, de fontos, hogy józanul mérlegeljen, és bízzon a másikban. A hétvégén sok mindent elintézhet. Próbáljon meg nagyobb magabiztosságot nyerni!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Aki május közepe táján született, annak fizikai ereje és vállalkozó kedve egyre erősödik, teljesítőképessége nagyobb a szokásosnál. Használják ki ezt a hetet a többiek is arra, hogy nehezebb fizikai munkáikat elvégezzék! Pontosan és megbízhatóan teljesítenek. Ne kényelmeskedjen, mert könnyen kicsúszik az időből!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Csütörtökön és pénteken érzi magát a legharmonikusabb lelkiállapotban, ezért ezekre a napokra időzítse megbeszéléseit és komplikáltabb feladatait. A hétvégén ne vállalkozzon megerőltető dologra, az utazásait pedig alaposan szervezze meg! Hagyjon elegendő időt magának a döntésekre!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Rugalmasságával és együttműködő viselkedésével a munkahelyén előnyöket szerezhet, de párkapcsolatait is harmonikusabbá varázsolhatja. Most arra van szüksége, hogy ne aprózza el energiáit, és kiegyensúlyozottan éljen, különösen, ha május végén született. Térképezze fel, mire van szüksége a szervezetének!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
A novemberieknek jelenleg az a feladatuk, hogy a jövőjüket, amennyire csak lehet, anyagilag biztosítsák. Konfliktushelyzetekben óvakodniuk kell az indulatosságtól, higgadtságra van szükségük. A decemberieknek kevesebb a problémájuk. Gondolja át a kiadásait, és szervezzen át néhány dolgot!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Egyre világosabban látja, mire van pontosan szüksége, mi segíti abban, hogy megfelelő és elérhető célokat tűzzön ki magának. A gyakorlati dolgokban most különösen eredményes. A hétvégén végre nagyobb hangsúlyt fektethet arra, hogy szeretteivel foglalkozzon. Törekedjen rendszerességre és szervezettségre!

BAK (XII.22 - I.20.)
Igyekezzen minden türelmet és elmélyülést igénylő teendőjét erre a hétre időzíteni, amikor az eddiginél nagyobb belső nyugalommal és magabiztossággal tevékenykedhet. Testileg és lelkileg is kiegyensúlyozottabb, talán azért, mert az anyagi helyzete is pozitívabb. Most hallgasson nyugodtan a megérzéseire!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Ezek a napok feszült tempót követelnek, főleg az augusztusiaktól, akik szívesen vállalják a kockázatot. Önbizalomban és tetterőben nem szenvednek hiányt, meggondolatlanság és az öntelt viselkedés azonban hátrányokat okozhat. Józanság szükséges. Igyekezzen pontosabb munkavégzésre!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Nem árt egy kis lazítás a februári szülötteknek, nyugodtan hagyják a munkát és pihenjenek pár napot! Bár akadozhat a kommunikációjuk, mindez azonban a mélyebb és pontosabb gondolatközlést segíti. Ha fáradtnak érzi magát, érdemes egy általános kivizsgáláson gondolkodnia. Ne vegye a szívére, ha másokban csalódik!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Tartós problémáira ettől a héttől egyre több előnyös megoldás kínálkozik, már csak azért is, mert nyugodtabban és megfontoltabban cselekszik. Fontos az is, hogy ne odázza el a lehetőségeit, és mindenben az arany középút megtalálására törekedjen. Keddre időzítse fontos megbeszéléseit!

HALAK (II.19. - III.20.)
A márciusi szülöttek közül többen kényelmesebb és nyugalmasabb életszakaszba érnek, így több idejük nyílik arra, hogy kedvenc tevékenységeikkel foglalkozzanak. Szociális érzékük új kapcsolatok kialakítását segítik. Koncentráljon a munkára, most mindent megjavíthat!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!