2016. augusztus 24., szerda ; Bertalan napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


KOS (III.21. - IV.20.)
Kellemes események teszik változatossá a hétköznapokat. A csütörtöki teliholdkor fontos tapasztalatokat szerezhetnek azok a Kos-szülöttek, akik nehezebben tudnak csapatmunkában dolgozni, és hozzászoktak ahhoz, hogy másoktól függetlenül tevékenykedjenek. Most sziszifuszi munkát is örömmel végezhetnek.

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Teliholdkor vidám, derűs események teszik különlegessé ezt a nyár végi időszakot a legtöbb Mérlegnek. A hét elejétől pedig a szeptemberiek tudnak jobban bánni a bolygóállásokkal, mivel ők a valóságban otthonosabban mozognak. Az a feladatuk az októberieknek is, hogy a realitásokkal minél inkább megbarátkozzanak.

BIKA (IV.21 - V.21.)
A héten több megértést kell másokkal szemben tanúsítania, a körülmények ugyanis nem segítik elő a harmonikus viszonyokat. Keddre időzítse azokat a terveit, amelyekhez idő és nagyon nyugodt körülmények szükségesek. Az anyagiakban nem kell aggódnia, sőt most kisebb kockázatokat is nyugodtabban vállalhat.

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Új önmegvalósítási lehetőségek mutatkoznak, ha hajlandó elismerni mások kompetenciáját a sajátja mellett Az október végi Skorpió ezen a héten szembesülhet hiányosságaival, ami hosszú távon csak előnyöket hozhat számára. Kedden és szerdán tapasztalhatja, hogy a türelmével és a kitartásával biztosabban eléri céljait.

IKREK (V.22. - VI.21.)
Nagyon különbözően telnek a hét napjai. A csütörtöki telihold kellemes időszak a kapcsolatokban, a munkát is derűsebben végezhetik. Utána fokozatosan érzékelhetnek kisebb-nagyobb feszültséget, amit a pontos és időre elkészített munkával csökkenthetnek. Óvatosan kezeljék a pénzügyeiket, fontolják meg a kiadásaikat!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Növekvő fizikai erőnlétet mutatnak a bolygók minden Nyilas-szülöttnek a telihold időszakában, hétfőtől azonban teljesítménye kissé kiegyensúlyozatlanabb lehet. Azok érhetnek el sikereket, akik merészségük és vállalkozó kedvük mellett időt szánnak arra, hogy kidolgozzák ötleteiket, és kifogástalanul kimunkálják terveiket.

RÁK (VI.22. - VII.22.)
A hét napjai közül a kedd és a szerda a legalkalmasabbak napok arra, hogy döntéseket hozzon, különösen anyagi kérdésekben. Ezekben a napokban több ideje és nagyobb lehetősége lesz arra, hogy a bonyolultabb helyzeteket is átlássa, és reálisan ítéljen. Türelmes és együttműködő viselkedésével javíthat a munkahelyi légkörön.

BAK (XII.22 - I.20.)
A hét elejétől életvitele harmonikusabb, ami külső és belső stabilitást eredményez. Mind a decemberi, mind a januári szülöttek keddre és szerdára időzítsék bonyolultabb munkáikat, különösen ha, azok időigényesek. Szervezőképességük segítségével olyan lehetőségeket is megragadhatnak, amelyekről eddig csak álmodtak.

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Ez a telihold az ön átváltozási lehetőségeinek a napja, amikor különleges inspirációban lehet része. Alkotó tevékenységével jelenleg nagyobb elismerést arathat, ezért tegyen meg mindent, hogy új lehetőségekhez jusson. A legjobb, ha álmait most megpróbálja egyeztetni a gyakorlati realitásokkal, és továbbra is aktív marad.

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Ezen a héten túl sok az izgalom és a nem várt esemény a környezetében, ami önbizalma csökkenéséhez és céljaiban való elbizonytalanodáshoz vezethet. Használja ki ezt az időszakot arra, hogy tisztába jöjjön valós vágyaival, igényeivel, jövőbeli céljaival. Testi ereje és a betegségekkel szembeni ellenálló képessége ebben támogatja.

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Hétfőtől kezdődően egyre nagyobb nyugalom és biztonság érzékelhető a hétköznapokban, és minden praktikus munkával probléma nélkül elkészül. Azok a Szűz jegyűek, akik szeptember közepe után születtek, jelenleg óriási külső támogatásban részesülhetnek. Ehhez azonban valamennyi kezdeményező erőt fel kell mutatniuk.

HALAK (II.19. - III.20.)
Ön nem csak az ismerőseivel, de idegenekkel szemben is hajlamos arra, hogy feltétlen bizalommal és jóakarattal viszonyuljon azokhoz, akik a segítségét igénylik, és ez időnként nem kíméli meg a kisebb-nagyobb csalódásoktól sem. Ez olyan időszak, amikor nagyobb szüksége van arra, hogy új ismeretségeit jóval nagyobb kritikával kezelje.Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!