2016. május 31., kedd ; Angéla, Petronella napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


KOS (III.21. - IV.20.)
Péntektől vasárnapig, majd kedden és szerdán tud a környezetében élőkkel összhangot teremteni, és teljesítményei is kiegyensúlyozottak. A hét első napjai sportos tevékenységekre, fizikai munkára is ideálisak. Az április közepén születettek megtapasztalhatják, hogy szertefoszlanak az eddigi akadályok.

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Békekereső természete újabb barátságokat, kellemes kapcsolatokat segít kötni, és a munkahelyen is elismerést biztosít. Pénteken és szombaton a legügyesebb a kommunikációja és az ügyintézésben is szerencséje van, ezért intéznivalóit ezekre a napokra időzítse. Kedden és szerdán feszültebb.

BIKA (IV.21 - V.21.)
Precizitása és üzleti érzéke kiemelkedő a héten, érdemes akár kockázatosabb dolgokat is bevállalni. Azok sikeresek, akik nem a kényelmességüknek rendelik alá a tevékenységeiket. Szellemileg lehetne gyorsabb és rugalmasabb. A magánéletben is harmóniát tapasztalhat, különösen vasárnaptól keddig.

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
A szenvedélyesebb alkatok rákényszerülhetnek arra, hogy tudatosan építsék le érzelmi hozzáállásukat. A november második felének szülötteit érintheti leginkább ez a tendencia, őket elképzeléseik megkérdőjelezésére figyelmeztetik a konfliktusok. Akkor cselekszik helyesen, ha a békességet keresi.

IKREK (V.22. - VI.21.)
Minden Ikrek a születésnapja környékén a leggondatlanabb és legnyitottabb új élmények befogadására. Ezt a könnyedséget az idén néhányan kevésbé érzékelik, közéjük tartoznak azok, akik június első hetében születtek. Számukra minden cselekmény nagyobb felelősségvállalást von maga után.

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Bátorsága és cselekvőereje merész tettekre inspirál, az elhamarkodott döntésekből és kijelentésekből eredő konfliktusok könnyen hozhatnak veszteségeket. Most a kommunikációjában gyorsabban találhatnak kivetnivalót a felettesei, ezért minden megnyilvánulását alapos önvizsgálatnak kell alávetnie.

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Növekvő erőnlétet és kiegyensúlyozott hétköznapokat mutatnak a bolygók a legtöbb Rák-szülött számára, ezért most nem szorul kíméletre sem fizikailag, sem lelkileg. A jelenlegi feladatok segítenek a nagy összefüggések felismerésében. Vasárnaptól keddig van nagyobb sansza az ismerkedése.

BAK (XII.22 - I.20.)
Felfelé ível a teljesítőképessége, a belső erő és tudatosság ugyanis külső támogatással párosul. Csütörtökön, vasárnap és hétfőn optimális a Holdállása, ami önfegyelemét és nyugalmát eredményes cselekvésben kapcsolja össze. Kedden és szerdán fel kell készülnie arra, hogy másoknak túl lassú a tempója.

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Változatos, eseménydús hét következik a legtöbb Oroszlán számára. Tevékenységeiben kettős célt kell teljesítenie: egyrészt a kreatív kibontakozás esélyét kell megragadnia, másrészt reális, tárgyilagos döntéseket kell hoznia, melyeknek az összeegyeztetése problémát jelenthet egyeseknek.

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Szabadságvágya és napi kötelezettségei feszültséget okozhatnak, különösen azoknak, akik februárban születtek. Mindez anyagi helyzetét is érintheti, amelyet racionálisabb döntésekkel és nagyobb önfegyelemmel orvosolhat. Kedden és szerdán pontosabban tudja, hogy mit szeretne elérni, és képes arra is, hogy elképzeléseit megvalósítsa.

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Úgy érezheti, hogy szombattól kaotikusakká váltak a körülmények, és nehezen ítél biztonsággal. Különösen azok számára fontos a józan ítélőképesség, akik szeptember első napjaiban születtek. Aki a hétvégén utazik, fontos, hogy jó szervezzen meg mindent, különben félreértések lehetségesek.

HALAK (II.19. - III.20.)
Rugalmassága segíti a kapcsolatteremtésben, és a munkahelyén is segít elsimítani a konfliktusokat. Csütörtökön végezze azokat a feladatokat, amelyek nagy koncentrációt és rendszerességet igényelnek; szombattól keddig pedig a találkozások és az utazások szerencsésebbek. Önfegyelemmel az egészsége is stabilizálódik.Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!