2014. április 19., szombat ; Emma napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Jegyzőkönyv 


KOS (III.21. - IV.20.)
Ez a hét minden Kos-szülöttnek új lehetőséget nyújt arra, hogy képes legyen a gyakorlatba is átültetni az elképzeléseit. Ehhez azonban el kell döntenie, hogy mely dolgokról képes lemondani. A visszavonulás segíti abban, hogy megfontolt döntéseket hozzon. Vegye komolyan szervezete igényeit, pihenjen és lazítson!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Önnek eredendő problémái vannak a döntésekkel, most azonban a körülmények segítik abban, hogy minél pontosabban felismerje saját érdekeit. Igazságérzetére bátran támaszkodhat, etikai érzéke mutatja az utat. Pénteken szárnyakat kap. Kedden és szerdán intézze problémás ügyeit!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Vasárnap és hétfőn kipihenheti magát, és végre azt teheti, amihez kedve van. Annak ellenére, hogy nem mindenben ért egyet a környezetével, szeretteire számíthat. Kedden és szerdán tudja szilárdan és következetesen képviselni az érdekeit. Ne csak a test jelzéseire, a lélek hangjaira is figyeljen!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Ezekben a napokban mindent racionális gondolkodásának és kiegyensúlyozott lelkiállapotának köszönhet, de nem feledje, új impulzusokat is be kell fogadnia! A hétvége harmonikus családi és párkapcsolati élményekkel is hozzájárul kiegyensúlyozottságához. Próbáljon nagyobb békét teremteni a lelkében!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Pénteken és szombaton pörgős napok következnek. Szabadságvágya érthető, de családi kötelezettségeit sem szabad elhanyagolnia. Szerdán intézze azokat a feladatait, amelyekben gyorsan és spontán módon kell döntenie. Ne siessen semmivel, a belső felismerésekre koncentráljon!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Új ötletek és bontakozó új kapcsolatok teszik érdekessé és változatossá a hétköznapokat. Nem csak szellemileg, de testileg is stabil az állapota, ezért megterhelő fizikai munkát is végezhet. Pénteken és szombaton mindent könnyedén elintézhet. Mindent személyesen intézzen, meggyőzőereje óriási!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Bár a kötelezettségek csökkennek, a húsvéti előkészületek alapos előkészületeket igényelnek. A júliusiak számíthatnak nem várt eseményekre, amelyek nyugodt, tervszerű cselekvést követelnek. Ellenálló képessége még erősítésre szorul. Az ünnepekben kerülje a hosszú, fárasztó utazásokat!

BAK (XII.22 - I.20.)
Vasárnaptól egyre nyugodtabb lelkiállapotban van, és egyre több pihenést engedhet meg magának. Olyan kellemes események történhetnek a héten, amelyek kiemelik a hétköznapi rutinból. Ha rendszeresen mozog, most megújulhat. Tartózkodjon az alkoholtól, és iktasson be böjti napokat!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Úgy érezheti, az ünnepekre lankadnak energiái, de csak azért, mert hirtelen elcsendesedtek az események, és a rutinfeladatok kerültek többségbe. Egyre inkább kénytelen sok mindent gyakorlati szempontoknak alárendelni, amivel csak nyereséghez juthat. Csütörtökön és pénteken intézze el minden függő dolgát!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Az ünnepek előtti napok örömteli eseményeket jeleznek, és a családi életében is rendeződnek a problémák. Írással és beszéddel kapcsolatos teendőit szerdáig intézze. Péntek a legalkalmasabb utazásra és a nehezebb fizikai munkára. Ha teheti, most kúrálja magát a csenddel és a nyugalommal!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
A kezdődő Bika havában minden tervezhetőbbé és átláthatóbbá válik a tökéletességre törekvő Szűz számára, ami növekvő belső nyugalmat biztosít neki. Hétfő a legkellemesebb és legnyugodtabb napja, a pihenésnek kell szentelnie. Pénteken kerülje a konfliktusokat, viselkedjen békésen!

HALAK (II.19. - III.20.)
Ha szilárdan kitart eddigi elképzelései mellett, és képes némi kellemetlenséget is magára vállalni, akkor nagy lépést tesz előre. Az ünnepeken elkerülik a konfliktusok, és nyugalmas perceket tölthet el szeretteivel. Vénuszi élményekben lehet része. Hétfőn és kedden döntsön családi ügyekben!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Sanoma Media Budapest Zrt. • Minden jog fenntartva!