2015. május 23., szombat ; Dezső napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


KOS (III.21. - IV.20.)
Bizonyos hírek hallatán fellelkesül, és a hétvégén a szokottnál is derűsebb és optimistább a hangulata. Nyitottsága új kapcsolatok megszületését is elősegíti. Utazások, megbeszélések szerencsésen alakulnak, és jobbak a pénzügyei is. Nyisson új szakmai lehetőségek irányába!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Ez a hét kedvez az üzleti megállapodásoknak, és szerencsés találkozásokat is biztosít. Ha magányos, a hétvégén keresse az élményeket, könnyebben és gyorsabban ismerkedik. Kiváló az időszak egy új tevékenységi forma kipróbálására is. Nézzen utána, mivel gyarapíthatja ismereteit!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Most kellene azokat az átalakításokat elvégeznie, amelyekre már egy ideje készül. Kezdjen bele a munkába, előtte azonban a pontos forgatókönyvre van szüksége, mert ez ad önnek biztonságot. Csütörtök és péntek nyugodt napjai. A hétvégén ne értékelje túl a stresszes helyzeteket!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
A hétvége eseményei hosszú távú tanulnivalót közvetítenek. Szerencsére annyira stabil a helyzete és olyan erős a lelki biztonsága, hogy úrrá lesz esetleges és átmeneti nehézségein. Azok elégedettebbek, akik nyitottabbak a teljesen új ismeretek befogadására. Ha intézkednie kell, azt keddre időzítse!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Sorsdöntő események várhatók, amelyek új utat jelölnek ki – elsősorban a májusi szülötteknek. Kivételes lehetőségek mutatkozhatnak arra, hogy megújult felelősségérzettel fogjanak munkahelyi vagy magánéleti feladataik megoldásába. Kedden és szerdán ne erőltesse túl magát!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Úgy érezheti, csúcsosodnak a problémák, amelyeket egy ideje megpróbált a szőnyeg alá söpörni. Rendszerességet és nagyobb precizitást követelhetnek a munkahelyén, a családban pedig érzelmi felelősségvállalásra kényszeríthetik. Ügyeljen arra, hogy elkötelezettségeit számon tartsa!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Kiváló időszak kínálkozik arra, hogy elmélyült, koncentrált munkát végezzen, és arra is, hogy az eddiginél józanabbul ítélje meg a környezetében a dolgokat. Aki szabadságot vesz ki, most elkerülheti a problémás utazásokat, és kipihenheti magát. Most kérhet fizetésemelést, és benyújthatja igényeit.

BAK (XII.22 - I.20.)
Annak ellenére, hogy nem pottyan minden az ölébe, még mindig jó lehetőségei vannak arra, hogy veszteség nélkül végezze feladatait, és ha szükséges, átszervezze tevékenységeit. Most az lenne a legfontosabb, hogy ne megszokásból cselekedjen. Adjon nagyobb mozgási szabadságot a környezetének!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Elkényeztethetik a körülmények, ami elkényelmesedéshez és lehetőségei túlértékeléséhez vezethet. Inkább az augusztusiak kapnak egyedülálló lehetőséget arra, hogy változtatni tudjanak körülményeiken, emellett pártfogót, segítőt találjanak. Próbáljon mérlegelni az érzelmi döntések helyett!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Most minden korábbi tervével maradéktalanul azonosulhat. Különleges nyíltságából és természetességéből adódóan a külvilág támogatását is könnyebben elnyerheti. A hétvége nyugtalanságot is hozhat, ezért ne bonyolítsa agyon a programokat! Egyszerűsítse és tegye ésszerűbbé korábbi elképzeléseit!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Az augusztusiak szőrszálhasogató módon viselkedhetnek, ha nem tudnak együttműködni másokkal. Határozottnak, de elfogadónak kell lenniük környezetükkel, ha keresztül akarják vinni szándékaikat. Érzelmek nélkül nem sokra mennek. Vegye komolyan a test jelzéseit, és pihenjen többet!

HALAK (II.19. - III.20.)
A kötetlenségre vágyó Halak ezen a héten kénytelen sok mindent gyakorlati szempontoknak alárendelni, és nem kívánt tevékenységeket folytatni. Írásos és szóbeli kommunikációját esetleg kritika érheti, ami tökéletesedésre sarkall. Tekintse át alaposabban a pénzügyi helyzetét!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!