2017. március 24., péntek ; Gábor, Karina napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


KOS (III.21. - IV.20.)
Maximumig fokozhatja aktivitását, ezért nem árt óvatosnak lennie. Különösen kedden és szerdán ügyeljen arra, hogy fontos döntései előtt körültekintően tájékozódjon. Csütörtökön és pénteken kedvező az időszak arra, hogy alaposan megismerje a lehetőségeket. Nyíltsága és őszintesége konfliktust szülhet.

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Ez a hét nem az ön békés és harmóniát kereső természetének kedvez, ezért kisebb-nagyobb zökkenők felléphetnek, különösen a hét első napjaiban. Tervszerűen inkább csütörtökön és pénteken cselekedhet, ezért érdemes ezekre a napokra időzítenie fontosabb ügyei elintézését, de személyes találkozásait is.

BIKA (IV.21 - V.21.)
A héten túl kritikusan, esetenként szőrszál hasogatóan is viselkedhetnek azok, akik úgy érzik, hogy nem tudnak másokkal együttműködni céljaik elérése érdekében. Bár rendkívül energikus a legtöbb Bika szülött, kevesebb határozottság is elegendő volna a sikerhez. Szombattól hétfőig békésebb hangulatban van.

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Energikussága és harciassága ezen a héten nem segíti céljai elérését, sőt biztos, hogy szelídséggel és alkalmazkodással előrébb juthat. Stabil egészségi állapota eléréséhez most arra van szüksége, hogy sokkal lazábban viszonyuljon az akadályokhoz, és az eddiginél kiegyensúlyozottabban, tudatosabban éljen.

IKREK (V.22. - VI.21.)
Aki június közepe után született, nehézkesebb előremenetelt, sőt akadályokat is megtapasztalhat, mindez azonban a belső stabilitás kialakulásának esélyét erősíti. Kos újholdkor olyan ismeretekkel gazdagodhatnak a többiek is, amelyek segítenek abban, hogy a jövőben céltudatosabban cselekedjenek.

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Kellemes hét áll a legtöbb Nyilas-szülött előtt, amikor sok eddigi nyomasztó terhet levethet magáról. Kedden és szerdán tudja sikeresen képviselni az érdekeit, amikor bár gyorsan pörögnek az események, mégis sok mindent elérhet. Hétvégén a józan, praktikus megoldásokat kellene előnyben részesíteni.

RÁK (VI.22. - VII.22.)
A hét első két napján úgy érezheti, hogy valós érzelmeit el kell titkolnia, és ez feszültséget okozhat. Családi élete bonyolult, nem mentes a belső vívódásoktól, különösen, ha július közepe táján született. Nyílt beszéddel és tárgyilagos gondolkodással juthat túl a problémákon. Vasárnap a legszerencsésebb napja.

BAK (XII.22 - I.20.)
A legtöbb szülött kiváló erőben van, a kommunikációval azonban nehezebben találja meg a számításait. A keddi újholdkor előnyös lenne, ha problémák esetén visszavonulna, és azonnali döntések helyett alaposan átgondolná az eseményeket. Megtapasztalhatja, hogy a belátás művészetével konfliktusait gyorsan rendezheti.

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Aki augusztus első hetében született, nagy kihívások előtt áll, és fontos számára, hogy a stresszesebb időszakban is fegyelmezett maradjon. Csütörtökön és pénteken jobban kellene a csapatmunkára koncentrálnia. A többieknek derűs a lelkiállapota, és változatos napokra számíthat kedden és szerdán.

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
A hét eseményei mind a munkában, mind pedig a magánéletben változatosságot és kihívást hoznak, ami új erőkifejtésre ösztönzi a legtöbb Vízöntő-szülöttet. Kedden intézze azokat a feladatait, amelyekben merészen kell döntenie és magabiztosan cselekednie. Csütörtökön és pénteken a kommunikációs munkában jeleskedhet.

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
A Mars kedvező fényszöge továbbra is stabilabb egészségi állapotot és nyugalmasabb hétköznapokat jelez minden Szűz számára, habár túlzottan könnyűnek nem fogja érzékelni a helyzetét. Ennek oka talán a jelenleg gyorsan változó körülményekben, valamint az ön biztonsághoz való ragaszkodásában keresendő.

HALAK (II.19. - III.20.)
Kellemes hét elé nézhet a legtöbb Halak-szülött, a hétvégén pedig csúcsformában lesz. A hét első napjaiban kénytelen ügyeit gyorsabban intézni a megszokottnál, ez azonban csak energikusságát erősíti. Aki csak nyugodt körülmények között tud jó munkát végezni, a hétvégén kívül a szerda délutánt válassza.Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!