2014. december 19., péntek ; Viola napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


KOS (III.21. - IV.20.)
Szombat és vasárnap derűs tevékenységben telik, mindent gyorsabban és könnyebben el tud intézni. Csak arra kell figyelnie, hogy ne kapkodjon, és hétfőn, kedden ne bonyolódjon felesleges vitákba. Nagyvonalúsággal mindent megoldhat. Pontos napirenddel eredményesebb lehet.

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Bár egészségi állapota javuló tendenciát mutat, a terheket nem egykönnyen rázza le magáról. A karácsony előtti napon feszültebb lehet, ezért fontos, hogy alkalmazkodjon családtagjaihoz. Diplomatikus viselkedése lehet a kulcs a problémák megoldásában. Kérjen baráti tanácsot, ha elbizonytalanodik!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Nehezen egyezteti össze az otthoni feladatokat munkahelyi teendőivel, a családi életet a külvilág elvárásaival. Átmeneti impulzushiányban szenvedhetnek a májusiak, az áprilisiak folyamatosan birkóznak a felmerülő problémákkal. A hétfő és a kedd nyugodtabb. Erősítse immunrendszerét vitaminokkal, ásványi anyagokkal!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Szellemi és lelki inspirációkban gazdagodhat, ha elfogad egy meditatívabb, nyugalmasabb életvezetést – különösen csütörtöktől vasárnapig. A hétfői újholdkor olyan szellemi ismeretekkel gazdagodhat, amelyek felszabadítják eddigi belső problémái alól. Fogadja el a felkínált új lehetőségeket!

IKREK (V.22. - VI.21.)
A karácsony előtti napok azoknak zaklatottabbak, akik június második felében ünneplik a születésnapjukat. A hétvégén ne szervezze túl magát, biztosítson időt a pihenésre! Döntéseit a hétfői újholdkor, belső meggyőződései és etikai elvei alapján kell meghoznia. Ne féljen a szókimondástól, ez csak megerősíti!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Ön szenvedélyességgel közelíti most meg a problémákat és az embereket, és nehezen tud érzelmi távolságot tartani. Ennek ellenére olyan óriási energiákat szívhat magába, amelyekkel sok mindent megváltoztathat az életében. Vasárnap különösen feldobott. A rendszerességre ügyeljen a táplálkozásban is!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Minden aprólékos és türelmet igénylő tevékenységet csütörtökön és pénteken végezzen, amikor a körülmények elősegítik a pontos munkát, és belső harmóniája megteremtését. Keddtől fontos, hogy könnyedébben vegye a karácsonyi előkészületeket! Ne zsigerelje ki magát a házi munkában!

BAK (XII.22 - I.20.)
Növekvő fizikai és szellemi erőnlétet mutatnak a bolygók minden Bak szülött számára, ezért most nem szorul különösebb kíméletre sem a munkában, sem lelkileg. Ha ügyes, anyagi téren jelentősen előreléphet, és a magánélete is teljesen rendbe jön. Élvezze a nyugalmat, és tegye kényelmessé a hétköznapokat!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Ez a hét nagyon kellemes élményeket és régi barátságokban megújulási lehetőségeket is hozhat. A hétfői újholdkor olyan gyakorlati ismeretekkel gazdagodhat, amelyek segítik nehezebb feladatai megoldásában. Testi erejével azonban legyen óvatos! Nyisson ki egy új utat, és lelkileg felszabadul!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Jelenleg nem szűkölködik tevékenységekben és lehetőségekben, amelyeket csak meg kell ragadnia. A sikerhez azonban felül kell bírálnia uralkodási igényét, különben könnyen konfliktusokba sodródhat, különösen csütörtökön. A hétvége történései önt igazolják. Tanúsítson nagyobb megértést munkatársai hibáival szemben!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Egyre inkább úgy érzi, hogy rendkívüli mértékben felgyorsulnak az események, és nem tud minden elvárásnak megfelelni. A hétvégén túl sok intéznivalója akadhat, ezért a szellemi és testi kimerülés elkerülése végett szüksége lehet a délutáni alvásra. Keresse a fényt, amely derűsebbé tesz!

HALAK (II.19. - III.20.)
Csütörtök és péntek a legnyugalmasabb napok, amelyeken belső harmóniája elősegíti feladatai pontos megvalósítását. A hétvége lehet zaklatottabb, amikor a túl sok elkötelezettséggel járó tevékenységeket le kell redukálnia. Karácsonykor tudja igazán kipihenni magát. A hétfői újholdkor kezdjen egy új életet!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!