2017. február 25., szombat ; Géza napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


KOS (III.21. - IV.20.)
Kellemes hét következik a legtöbb Kos-szülött és a Kos-aszcendensűek számára, különösen kedden és szerdán. Legszerencsésebbek azok, akik április első hetében születtek. Új kapcsolatokat tesz lehetővé egy kedvező Vénusz fényszög, a meglévőeket pedig harmonizálja. Mindenben az újrakezdés ígéretét érzékelhetik.

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Ezen a héten érzelmi élményekben gazdag időszakot élhetnek meg azok, akik október közepe táján születtek. Számukra sokkal könnyebb most a kapcsolatteremtés, és ideáljaikat is könnyebb megvalósítaniuk. A Mars merészebb és önállóbb cselekvést és gondolkodást tesz lehetővé számukra. A többiek élete nyugalmasabb.

BIKA (IV.21 - V.21.)
Vasárnaptól megnövekednek az esélyei arra, hogy az élete több területén is pozitív változások történjenek, ami a pénzügyi dolgokban is kiemelkedő eredményekhez vezethet. Pénteken és szombaton átmeneti hangulatingadozások lehetségesek, amelyeket azonban hiba túldimenzionálnia. A napi fitnesz sok mindent megoldhat.

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Kellemes hét áll minden Skorpió-szülött előtt. Használják ki a hétvégi újhold időszakát arra, hogy minden felesleges aggodalmat és nyomasztó terhet levessenek magukról, és aki teheti, az próbáljon egy új tevékenységi formát vagy szabadidős programot elkezdeni. Csütörtökön és pénteken azonban működjön együtt másokkal!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Vasárnaptól megnövekednek az esélyei arra, hogy az élete több területén is pozitív változások történjenek, ami a pénzügyi dolgokban is kiemelkedő eredményekhez vezethet. Pénteken és szombaton átmeneti hangulatingadozások lehetségesek, amelyeket azonban hiba túldimenzionálnia. A napi fitnesz sok mindent megoldhat.

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Ha most túlzottan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, az csak hátrányt hozhat. Jelenleg arra van szüksége, hogy ne aprózza el energiáit, egy célt kövessen és csak pontosan kidolgozott munkákat adjon ki a kezéből. Az újhold időszakában –vasárnap és hétfőn – kerülje a stresszes helyzeteket, és a megerőltető utazásokat halassza el!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
A mély barátságok és a családi összhang ad most erőt és energiát, a külvilág gyorsan változó impulzusait ugyanis időnként zavarónak érzékelheti. Igényesebb munkáival szombattól keddig készülhet el legkönnyebben, ezek a napok szórakozásra, utazásra, találkozásokra is kiválóak. A kedd kissé problematikusabb.

BAK (XII.22 - I.20.)
Rugalmasságával és együttműködő viselkedésével mind a munkahelyén, mind pedig a családban szimpátiát és megbecsülést nyerhet, és ezáltal minden kapcsolatát harmonikusabbá varázsolhatja. Üzleti ügyekben ügyesebben tárgyalhat, és előnyös szerződéseket köthet, különösen, ha vasárnapra és hétfőre időzíti a lebonyolításukat.

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
A munkájában lehet, hogy nem minden megy magától, egy nagyobb előrelépés ugyanis nagyobb erőfeszítést igényelne. Belső harmóniája és életszeretete azonban átsegíti minden akadályon, és keddtől testileg és lelkileg is óriási energiákat kaphat. Aki teheti, ne időzítse fontos megbeszéléseit csütörtökre vagy péntekre!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Továbbra is felfelé ívelő szakaszban van a teljesítőképessége, fizikailag is terhelhetőbbnek érzi magát. Pénteken és szombaton tudja feladatait a legkellemesebb körülmények között elintézni, de utazásra, találkozásokra hétfőig kiváló az időszak. Aki február második felében született, most sok mindent átalakíthat.

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Az újhold időszakában nehézségei támadhatnak, és úgy érezheti, hogy sokkal nehezebb megértetni magát a környezetével. Sok problémát megspórolhat magának, ha jobban igyekszik mások érzéseit figyelembe venni. Kritikusság és túlzott elvárások konfliktusokat szülnek, míg a félreértéseknek akár anyagi következményei is lehetnek.

HALAK (II.19. - III.20.)
Belső harmóniája és nyugodt, derűs viselkedése megnyerően hat másokra, így idegen közegben és problémás helyzetekben is közvetítő szerepbe kerülhet. Érzi, hogy minél többet ad másoknak, annál többet kap vissza. Odaadó viselkedése és kreativitása örömteli élményekkel gazdagítja, de komoly tévedésekre is hajlamosítja.Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!