2015. január 29., csütörtök ; Adél napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


KOS (III.21. - IV.20.)
Mindent játszva elintézhet, új kapcsolatokat építhet különösen csütörtökön és pénteken. A kedd és a szerda is kiváló minden új dolog elindítására, fontos döntések meghozatalára. Nehézség nélkül változtat eddigi döntésein, és egyre fogékonyabb az újdonságokra. Gyarapítsa a tudását és szerezzen új ismereteket!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Az október elején születettek kellemes meglepetésekre számíthatnak, az újdonságok tevékenységeikben is megfiatalítják őket. A keddi telihold óriási lehetőséget nyújt a szeptemberieknek arra, hogy munkájában előbbre lépjenek. A magánéletben is mindent megújíthatnak. Most ragadja meg a szakmai előrelépés lehetőségeit!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Sok Bika-szülött úgy érezheti, hogy az eddiginél nagyobb stabilitásra lenne szüksége, de nem tudja megtalálni a szükséges eszközöket. Jelenleg szélesítenie kell hétköznapi ismereteit, és az is lehet, hogy komolyabb továbbképzésre lesz szüksége. Ne csak a gyakorlati hasznát nézze mindennek!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Nyugodtan leginkább vasárnap és hétfőn cselekedhet, a többi napon kénytelen elfogadni a gyorsan változó és kiszámíthatatlan körülményeket. Utána a telihold energiája hatalmi harcokat, a munkahelyén pedig nézeteltéréseket hozhat, amelyre jobb, ha időben felkészül. Legyen türelmes és megbocsátó a környezetével!

IKREK (V.22. - VI.21.)
A bolygóállások pozitívak, különösen utazásra, kommunikációra és kapcsolatteremtésre. Csütörtökön és pénteken találkozásai kellemes élményeket hoznak, kedden pedig a telihold energiája minden újrakezdést megkönnyít. Fizikai ereje is nagyobb. Ha kialakította álláspontját, hozza meg döntéseit!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Mozgalmasság és változatosság jellemzi, energikusságának és nagyvonalúságának különleges élményeket, találkozásokat köszönhet. A meggondolatlanság azonban nehéz helyzetekbe sodorhatja, ezért lassítson. Minél előbb tisztázza konfliktusait, sérelmeit!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
A bizonytalan és változékony közegben nehezebben találja meg a lehetőséget arra, hogy belső igényeinek megfelelő elfoglaltságot válasszon, különösen, ha július első hetében született. Vasárnap és hétfőn képes leginkább arra, hogy nagyobb belső nyugalmat teremtsen. Fordítson minél több figyelmet a rendszerességre!

BAK (XII.22 - I.20.)
Ezen a héten a januáriak számára egyre jobbak a körülmények, így könnyebben tudják kiaknázni lehetőségeiket, kibontakoztatni tehetségüket. A decemberiek kevesebb új lehetőséget, de nagyobb biztonságot élveznek. Most próbáljon ki teljesen új dolgokat is!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Tevékenységeit csak akkor kíséri siker, ha konfliktushelyzetekben is meg tudja őrizni a nyugalmát, és tárgyilagosan ítéli meg a helyzetet. Kedden és szerdán könnyebben bonyolódhat hatalmi harcokba, ezért fontos, hogy ne vigye túlzásba az önérzetességet! Szerződéskötéseknél mindenképpen legyen óvatos!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Egyedülállóak a bolygóállások, mert óriási változatosságot hoznak, ami a Vízöntőt lelkesíti. Csütörtök és péntek a legharmonikusabb, kedden azonban olyan döntéshelyzetbe kerülhet, amely kisebb konfliktusokat vonhat maga után. Egyensúlyoznia kell. Utazzon el, vagy találkozzon a barátaival!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Nem érzi magát elemében, talán azért, mert túl sokat kell alkalmazkodnia. Vasárnap és hétfőn jobban szót tud érteni másokkal, ezért fontosabb találkozásait ezekre a napokra időzítse! Az egészségét továbbra is erősítenie kellene, például egy vitaminkúrával. Anyagi ügyekben törekedjen nagyobb tárgyilagosságra!

HALAK (II.19. - III.20.)
Növekvő fizikai és szellemi erőnlétet mutatnak a bolygók, ezért új kihívásokra van szüksége, amelyekben kifejtheti képességeit. Aki szorgalmas és kitartó, anyagi téren jelentősen előreléphet, és a munkahelyén is elismerik. A szerelemben is szerencséje van. Ne várjon másokra, ragadja magához a kezdeményezést!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!