2016. október 26., szerda ; Dömötör napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


KOS (III.21. - IV.20.)
A márciusi szülöttek az érzelmi életükben tapasztalhatnak olyan új inspirációkat, amelyek párkapcsolataik harmóniáját segítik, ehhez azonban türelemre és alkalmazkodó készségre van szükségük. Vasárnap és hétfőn a legderűsebb hangulatban van, találkozásait ezekre a napokra időzítse. Az áprilisiak egy dologra koncentráljanak!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Ez a hét minden Mérleg-szülöttnek egy testi és lelki megújulással ér fel, különösen a vasárnaptól keddig terjedő időszak. Ekkor érdemes minden új tervük megvalósításába fogni, mert a lehetőségeik kiemelkedőek. Sokan kapnak lehetőséget olyan utazásokra, amelyek eddig nehézségekbe ütköztek, ezért ragadja meg a lehetőségeket!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Nagyvonalakban minden rendben a Bika-szülöttekkel, csupán a hétvégén és hétfőn léphetnek fel hangulatingadozások, amelyeket testmozgással, a természetben járással könnyedén kiegyenlíthet. A májusiak dinamizáló energiatöbbletet kapnak, aminek következtében mind testi, mind lelki ellenálló képességük erősödik.

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Szellemi és testi állapota felfelé ívelő, ami biztosítja a maximális teljesítményt, és számos hétköznapi probléma megoldásához hozzásegíti. Hivatalos és családi ügyei intézésére alkalmasabb a következő hét, ezért érdemes most mindent előkészítenie. A hétvégén és hétfőn legyen óvatosabb a kijelentéseivel, félreértések lehetségesek.

IKREK (V.22. - VI.21.)
A hétvégétől harmónia teremthető a hétköznapokban, hétfőn nyílik alkalma a legnyugodtabb körülmények között dolgozni, ezért ekkorra időzítse igényes feladatait, kényesebb megbeszéléseit és intézkedéseit. Belső labilitása kedden és szerdán akadályozó tényező lehet céljai elérésében, ezért figyeljen arra, hogy kitartson érvei mellett!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Annak ellenére, hogy jelenleg nyugalmasabbak a hétköznapjai és nagyobb testi ellenálló képessége van, fontos, hogy megőrizze a lelki egyensúlyát akkor is, ha a körülmények nem optimálisak. A szellemi közeg keddtől kevésbé kedvező, így aki december első hetében született, lehetőség szerint több passzív pihenést engedjen meg magának.

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Akkor van igazán meggyőzőereje, ha azonosul a munkájával, ami most nehezére esik. Néhányukat új dolgok kipróbálására és gyorsabb, könnyedebb kommunikáció elsajátítására kényszeríthetik a jelenlegi körülmények. Keddtől kezdve nyugalmasabb időszakra számíthat, a kiegyensúlyozottság pedig segíti az elmélyülésben.

BAK (XII.22 - I.20.)
Továbbra is aktivitás és változatosság jellemzi a hétköznapjait a legtöbb szülöttnek, de különösen azoknak, akik januárban születtek. Az impulzívabb természetű szülöttek könnyen robbanhatnak, különösen a csütörtöktől szombatig tartó időszakban, ezért fontos, hogy csökkentsék elvárásaikat. Lazító gyakorlatok szükségesek.

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Ezen a héten igazán szabadnak érezheti magát a legtöbb Oroszlán-szülött, ami fontos dolog, hogy jól teljesíthessen. Erőkifejtésre és sportos kirándulásra nincs jobb időszak a hétvégénél. Aki magabiztosságára és cselekvőerejére akar maximálisan támaszkodni, az a hétfői napot válassza fontos teendői kivitelezésére.

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Most minden a változatosságot kedvelő természetűeknek kedvez, olyannyira, hogy előfordulhat, nem tudja teljesen kiszámítani a hétköznapok történéseit. Csütörtökön képes leginkább arra, hogy nyugodt tempóban tevékenykedjen. A hétvégén meglepetések történhetnek, amelyeket ha ügyes, könnyedén a maga javára fordíthat.

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Ezen a héten gyakorlatilag is megvalósíthatja terveit, különösen, ha keddre és szerdára időzíti a teendőket. Aki augusztus végén és szeptember második felében született, egyre inkább terhelhető, azonban ha szeptember első napjaiban ünnepli születésnapját, kerülje az egészséget veszélyeztető sportokat és megerőltetéseket.

HALAK (II.19. - III.20.)
Továbbra is kellemes időszakra számíthatnak. Szellemi impulzusok gazdagsága teszi színessé a hétköznapokat. Ha lehetséges, ne keddre és szerdára időzítse fontos találkozásait és a gyorsaságot igényelő teendőit. Sokkal jobb napok csütörtök és a péntek a komoly, koncentrációt igénylő tevékenységekre, de találkozásokra is.Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!