2014. november 28., péntek ; Stefánia napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


KOS (III.21. - IV.20.)
Nem sok oka van arra, hogy gondokkal eméssze magát. Most képes arra is, hogy mindent fele annyi idő alatt, mégis pontosan végezzen, és intuícióira támaszkodjon. Új gondolatok segítik a kreatív munkában és a párkapcsolata átalakításában is. Keddre szervezze energiát igénylő munkáit!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Egyre jobban belelendül a munkájába, amelyben most különös öröme telik. Bármibe fog, egyre céltudatosabbnak, magabiztosabbnak érzi magát. Hétfőn és kedden konfliktusokat is képes eredményesen megoldani, amelyek segítik a tudatosodásban. Testileg is stabilabb. Figyeljen a partnerére, most minden újrakezdés könnyebb!

BIKA (IV.21 - V.21.)
Egyre kevesebb a szabad cselekvés lehetősége, különösen a májusiak számára. Aki azonban április végén született, egyszerűbben boldogul a napi feladataival. Minden tervezhetőbb és átláthatóbb azoknak, akik a rendet és a biztonságot keresik. A hétvégén pihenhet. Jelentéktelennek tűnő eseményekre is figyeljen!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Ha sikerül megőriznie a nyugalmát, és felül tud emelkedni azon, hogy mások játsszák a főszerepet, akkor ügyesen rá tud hangolódni az új áramlatokra, amelyekben hamarosan megtalálja a saját szerepét. A türelem és a figyelmes alkalmazkodás a siker záloga. A hétvége nyugalmas, próbálja kipihenni magát!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Jelenleg sok párhuzamosan futó projektekben aprózhatja szét magát, ezért fontos, hogy visszafogja tevékenységeit. A munkahelyi tapasztalatai eddigi nézeteit alapvetően megváltoztatják, és felmerülhet önben, hogy gyökeresen változtasson. Ezzel azonban várjon! Próbáljon türelmet gyakorolni, tevékenységeit lassítsa le!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
Mindent különlegesnek és sikeresnek él meg, mert szellemi impulzusok teszik változatossá hétköznapjait. Problémája csak annak lehet, aki szétszórt és csapongó vágyaiban, ezért fontos, hogy végigvigye elkezdett tevékenységeit. Szombaton mindenre jobban figyeljen! Készítsen szoros napirendet, amellyel sikeresebb lehet!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Kellemes hét várhat önre akkor, ha túllép eredendő gyanakvásán az új dolgokkal és új munkatársakkal, ismerősökkel szemben. A hétvége rendkívül harmonikus bolygóállásai elősegítik a pihenést, és ennek következtében a világosabb rálátást jövőbeni terveire. Ne ijedjen meg attól, hogy nem lát át mindent!

BAK (XII.22 - I.20.)
Tudomásul kell vennie, hogy nem haladhat olyan gyorsan tervei megvalósításával, mint számította. Az elmúlt hetek változatosságát és kiszámíthatatlanságát egy kis lelassulás követi, amit társas kapcsolatai ápolására és a tudása gyarapítására elmélyítésére fordíthat. Csütörtökre időzítse fontosabb fellépéseit, megbeszéléseit!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Minden sokkal tervezhetőbb a látványos sikerekre törekvő Oroszlán karakter számára, ami rendkívüli belső nyugalommal tölti el. Kedden adódik a legjobb lehetőség arra, hogy maximálisan kibontakoztathassa alkotó képességeit. Használja ki a kedvező alkalmat az ismerkedésre!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Írásos és szóbeli kommunikációja egyre sikeresebb, így a munkában új feladatok megszerzésére is lehetőség nyílik. Jelenleg olyan fizikailag megterhelő dolgokat is végigvihet, amelyek máskor kimerítik. A fantázia és a valóság az ön életében most közel van egymáshoz. Különös figyelmet szenteljen a munkájának!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
A hétvégétől különös figyelmet és óvatosságot kell tanúsítania, elsősorban szerződések, fontos dokumentumok aláírásával kapcsolatban. Utazásait is körültekintően szervezze meg, váratlan csúszások, nem várt események zavarhatják meg. Munkájában lassuljon le, és mindent nézzen át alaposan!

HALAK (II.19. - III.20.)
Sok olyan emberrel találkozhat, aki kiváltja önből a segítőkészséget és az együtt érző képességet, ami szociális érzékenységét erősíti. Mindazonáltal rászorulhat arra, hogy segítséget kérjen másoktól annak érdekében, hogy reálisabban ítélje meg a jelenlegi történéseket. Utazásait és tárgyalásait hétfőn és kedden bonyolítsa!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!