2014. július 31., csütörtök ; Oszkár napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Jegyzőkönyv 


KOS (III.21. - IV.20.)
Olyan kellemes események történhetnek a héten, amelyek kiemelik a hétköznapi rutinból. Különösen a vasárnaptól keddig tartó időszak alkalmas új dolgok elindítására, találkozások lebonyolítására. Ha sportol és mértéket tart, megújulhat. Ha nyaral, személyes kiadásait kissé fogja vissza!

MÉRLEG (IX.23. - X.23.)
Vonzó, új lehetőségek mutatkoznak, amelyekkel átalakíthatja hétköznapjait. Ám ehhez nem csak felelősségérzet, hanem kötelességtudat is kell. Fontos, hogy nyitott maradjon szellemileg az új dolgokra, hiszen ön nem bírja a rutinfeladatokat. Időzítse a hétvégére egy új élet kezdetét!

BIKA (IV.21 - V.21.)
A hétvége újholdja bár felkorbácsolja az érzelmeit, és indulatosságát is fokozza, mégis lehetőséget nyújt arra, hogy világosabban lásson fontos kérdésekben. Hétfőn nagyobb önkontrollra lesz szüksége, a környezete könnyen felbosszanthatja. Vezetésnél legyen óvatos, és kerülje a stresszhelyzeteket!

SKORPIÓ (X.24 - X1.22.)
Aki október végén és november 10-e környékén született, az ezen a héten a zaklatottabb, fizikailag gyengébb és labilisabb lehet. Ezért ajánlatos redukálni a stresszhelyzeteket, és ha lehet, pár napot lazítani. A többiek stabilabbak. Erre a hétvégére megerőltető utazást ne tervezzen!

IKREK (V.22. - VI.21.)
Ennél kiválóbb bolygóállásokat nem is kívánhat magának. Új ötletek és bontakozó kapcsolatok teszik érdekessé a hétköznapokat. A hétvégi újhold energiája igazi újjászületést ígér, de csak akkor, ha rendszeresen mozog és tudatosan táplálkozik. Érezze jól magát, de kiadásaiban legyen mértékletes!

NYILAS (XI.23 - XII.21.)
A péntektől keddig tartó időszak a legelőnyösebb, amikor feladatait nagy elánnal és külső támogatottsággal végezheti. Minden kommunikációval és utazással összefüggő intéznivalót ezekre a napokra időzítsen, a komplikációk elkerülik. Nyisson új kapcsolat irányába, és mozduljon ki!

RÁK (VI.22. - VII.22.)
Úgy érezheti, elkerülik a kihívások, de a hétköznapok nyugalma és biztonsága sok mindenért kárpótolja. Fontos megbeszéléseit, utazásait és vizsgáit lehetőség szerint csütörtökre és péntekre időzítse, ha nyaral, könnyebben ismerkedik. Bízzon az emberismeretében, most nem csalódik!

BAK (XII.22 - I.20.)
Nem érzi jól magát a bőrében, talán mert nehézkesebb kommunikációjával szembesítik az események. Most a körülmények egy figyelmesebb magatartásforma és érzékenyebb, tapintatosabb beszédmód elsajátítására kényszerítik. Tisztázza magában őszintén az érzelmeit!

OROSZLÁN (VII.23. - VIII.23.)
Kiváló a hét kikapcsolódásra, ezért előnyös, ha tudja kivenni a szabadságát. Aki elutazik, annak érdekes szellemi kalandokban lehet része, és új kapcsolatok kialakítására is sok alkalom kínálkozik. De vigyázzon, ne égesse két végén a gyertyát! Most kezdje el eltervezett vállalkozásait!

VÍZÖNTŐ (I.21. - II.18.)
Ez az időszak kettős érzésekkel töltheti el, a lehetőségek és a vágyak ugyanis távol állnak egymástól. Elsősorban a belső egyensúlyát kell visszaszereznie, hogy testileg is stabilizálódjon. Sokféle impulzus érheti a héten. Gondolkodjon most gyakorlatiasan és józanul!

SZŰZ (VIII.24. - IX.22.)
Minden új dologra nyitottabbak azok, akik augusztus végén születtek, számukra ez a hét váratlan és pozitív meglepetéseket hozhat, leginkább anyagi téren. A szeptemberiek leginkább családi kapcsolataikra koncentrálnak, aminek harmónia a következménye. Nyugodtan ugorjon fejest egy izgalmas vállalkozásba!

HALAK (II.19. - III.20.)
Ebben az időszakban mindent sikerülhet a munkahelyén a legtökéletesebben és az ön számára legelőnyösebben megoldania, különösen akkor, ha veleszületett diplomáciai érzékét használja. A kapcsolataiban is a ritka harmónia az, amely lelkileg stabillá teszi. Vegye ki a szabadságát, és ha teheti, utazzon!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Sanoma Media Budapest Zrt. • Minden jog fenntartva!