2015. március 06., péntek ; Leonóra, Inez napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 

Mindent hallott és látott, de nem tudta jelezni, hogy él

A legrosszabb rémálom vált valóra

Felébredt a kómából, de nem tudott mozdulni, hogy jelezzen a családtagjainak. Mára Martin felépült és a sors boldog szerelemmel kárpótolta.


Joanna ma is beleborzong, ha eszébe jut a pillanat, amikor meglátta Martint. Egészen addig azt gondolta, csak a ponyvaregényekben létezik az, hogy valaki képes első látásra beleszeretni valakibe. De 8 évvel ezelőtt rá kellett döbbennie, vele is megtörténhet a csoda, nem csak kedvenc hősnőivel.
Martin mosolya ugyanis egyszerűen elvarázsolta. Hiába volt köztük több mint tízezer kilométer, a számítógép képernyőjének és az internetnek hála a távolság mit sem számított.
"A kolléganőm egyik nap ebédidőben felhívta skype-on a családját Dél-Afrikában. Mivel mi is ott voltunk az irodában, Kim gyorsan odahívott a képernyőjéhez, hogy bemutasson minket. Meglepett, milyen helyes bátyja van. Azt már korábban is mesélte róla, hogy kerekes székben él, de azt valahogy elfelejtette megemlíteni, mennyire jóképű. Láttam én, hogy neki is felcsillant a szeme, amikor meglátott! Mintha nem is lett volna senki más körülöttünk, beszélgetni kezdtünk. Kedves volt és vicces, így magam sem tudom, miért, de egyáltalán nem zavart, hogy nem is az ő hangját, hanem egy számítógépét hallom."

Folytatás a Meglepetésben!


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!