2015. május 28., csütörtök ; Emil, Csanád napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 

Barbarára a tragédia után műtétek sora várt

"Kiugrottam az első emeletről, hogy mentsem a lányom"

Égő lakásának ablakból a lányával a karján ugrott ki Juhász Barbara. Mollit megmentette, de ő kerekes székbe került.


Juhász Barbara fiatalon lett feleség és édesanya. Ám házassága nem sikerült, így hamarosan egyedül találta magát öt éves kislányával, Mollival. "Mindig is arra vágytam, hogy családom legyen. Rettenetesen megviselt, amikor rájöttem, hogy az én gyerkőcöm is elvált szülők gyereke lesz" - vallja be az 33 éves asszony. Egy februári estén, 2012-ben azonban egy váratlan tragédia történt, ami még lejjebb sodorta őt a lejtőn. Egy szétrobbant izzó tüzet okozott a lakásban. Mire Barbara észrevette a bajt, már dőlt a füst a szobába, lehetetlen volt kijutni az előszobáján át.

"Hívtam a tűzoltókat, de rettegtem, hogy nem érkezik időben a segítség - idézi fel a szörnyű pillanatokat elcsukló hangon az anya. - Így amikor Molli már nagyon köhögött, úgy döntöttem, bármi áron megmentem őt a lángok elől."
Barbaráék lakása az első emeleten volt. Az asszony felvette kislányát és kiugrott vele az ablakon. Az anya teste tökéletesen megóvta a picit, Molli egy karcolás nélkül megúszta a földet érést. Barbara viszont mozdulni sem tudott.

Folytatás a Meglepetés magazinban!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!