2017. október 19., csütörtök ; Nándor napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Párolt fogas

Hozzávalók:
80 dkg fogasfilé, 2 dl halalaplé (lehet halászlékockából), 1 dl fehérbor, 1 sárgarépa, 1 fehérrépa, 2 vöröshagyma, 3 csokor petrezselyemzöld, 1 póréhagyma, 3 evőkanál vaj, só, mokkáskanál fehér bors

Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk, és a felkarikázott többi hozzávalóval együtt serpenyőbe tesszük. A sóval, és fehér borssal fűszerezett halszeleteket erre ráhelyezzük, majd ráöntjük az alaplét, a fehérbort, megszórjuk petrezselyemzölddel, és 3 percig lefedve pároljuk. Ezután tűzálló tálba óvatosan átöntjük, és 15 percig sütjük. Burkonyapürét adunk hozzá.

Gyimesi Mónika, Badacsonytomaj


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!