2017. október 23., hétfő ; Gyöngyi napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Gombás máj

Hozzávalók:
30 dkg sertésmáj, 1 nagy fej vöröshagyma, 15 dkg gomba, 5 dkg szalonna, 1 dl tejföl, 1 csipet petrezselyemzöld, só, majoránna, pirospaprika

Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát a kiolvasztott szalonnán megpirítjuk, az apróra vágott gombát és a csíkokra vágott májat a pirospaprikával együtt összeforraljuk, kevés vizet öntünk alá. Megsózzuk, ráhintjük a majoránnát, az apróra vágott petrezselymet. Megfőzzük lassú tűzön, végül hozzáadjuk a telfölt, és összeforraljuk. Párolt rizzsel tálaljuk, a rizsre is szórhatunk apróra vágott petrezselmet és zellerzöldjét.

Gug György, Nagykalász, Petőfi S. u. 21. 4485


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!