2017. június 22., csütörtök ; Paulina napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Sonka champignonnal

Hozzávalók:
25 dkg sonka, 20 dkg champignon, 1 kisebb zeller, 4 evőkanál majonéz, 2 evőkanál paradicsompüré, 3 evőkanál ketchup, Worcester-mártás, só, 1 evőkanál citromlé, cukor, pirospaprika, törött feketebors, olívaolaj

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, többször váltott vízben megmossuk, vékonyra felszeleteljük, és kevés olajon megpároljuk. A zellert meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, és kevés vízzel megpároljuk. A sonkát apró kockákra vágjuk. A majonézt elkeverjük a paradicsompürével és a ketchuppal, a mártással, sóval, vitromlével, cukorral. Pirospaprikával és törött feketeborssal megízesítjük, és belekeverjük a már kihűlt gombát, a zellert meg a sonkát. Egy-két órára hűtőbe tesszük, és csak azután tálaljuk.

Biró Istvánné, Budapest


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!