2017. október 21., szombat ; Orsolya napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Gombafelfújt

Hozzávalók:
35 dkg gomba, 3 ek. olaj, 2 zsemle, 3 tojás, zöldpetrezselyem, só, bors

Elkészítés:
A gombát apróra vágjuk, olajon sóval, borssal puhára pároljuk. A zsemlét tejben megáztatjuk, kicsavarjuk, villával megtörjük. Hozzáadunk egyenként 3 tojássárgáját, a párolt gombát, amelyből két kanálra valót félretettünk. Végül hozzákeverjük a tojások keményre vert habját. Kikent formába öntjük, 50 percig gőzben főzzük. Tálra kiborítva, a félretett gombával és apróra vágott zöldpetrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Özv. Gombos Gyuláné, Nagyhalász, Petőfi S. u. 22. 4485


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!