2017. június 28., szerda ; Levente, Irén napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Kapros gombaleves

Hozzávalók:
50 dkg csiperke, 1 húsleveskocka, 1 vöröshagyma, 5 dkg vaj, 1 ek. liszt, 1 cs. kapor, 2 dl tejföl, só, feketebors

Elkészítés:
Vajon üvegesre pirítjuk a nagyon finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk az alaposan megmosott, felszeletelt gombát. Mikor aranysárgára pirult, megszórjuk liszttel. Feleresztjük 1 liter vízzel, sózzuk, borsozzuk, és a leveskockával 20 percig forraljuk. Tálaláskor belekeverjük a tejfölt, és megszórjuk finomra vágott kaporral.

Jánosi Éva, Tatabánya Vitális út 3. 3/1. 2800


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!