2017. augusztus 23., szerda ; Bence napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Sonka és friss spárga joghurtos öntettel

Hozzávalók:
20 dkg főtt füstölt sonka, 40 dkg friss spárga, 1 pohár joghurt, 2 db főtt tojás, 1 csokor friss kapor, 1 evőkanál ételízesítő por, 1 ek. tejföl

Elkészítés:
A spárgákat meghámozzuk, ételízesített vízben puhára főzzük, és a főzőlében hűtjük ki. A joghurtot habverővel simára keverjük a tejfellel és a lereszelt főtt tojásokkal, majd hozzáadjuk a finomra vágott friss kaprot.
Tálaláskor a vékony szeletekre vágott sonkát és a spárgákat adagonként ízlésesen
elhelyezzük a tányérra, és meglocsoljuk a kapros-joghurtos öntettel.

Beküldte: Molnár Jánosné, Kaposvár; Széchelyi tér 5. III.18. 7400


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!