2017. június 25., vasárnap ; Vilmos napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Fokhagymás harcsa céklával

Hozzávalók:
4 vastagabb harcsaszelet, só, bors, 5 gerezd fokhagyma, liszt, vaj, 40 dkg cékla, 1 ek. köménymag, só, bors, 10 dkg lilahagyma, 20 dkg alma, 1 kanál porcukor, 10 dkg dió, 6 kiskanál borecet

Elkészítés:
A sózott, borsozott halszeleteket vajon kisütjük. A visszamaradt vajon lepirítjuk a lisztet és a zúzott fokhagymát. A cékla főzővizével felengedjük és felfőzzük. A sós, köménymagos vízben megfőzött céklát, a lekarikázott lilahagymát, a vágott diót, az almát a fokhagymás mártásba keverjük, borecettel ízesítjük. Tálaláskor a mártást a hal közepébe halmozzuk.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!