2017. augusztus 18., péntek ; Ilona napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Saláta felvágottal

Hozzávalók:
50 dkg nem savanyú alma, 5 db csemegeuborka, 1 csokor kapor, só, tubusos majonéz, 1 pohár tejföl, csipet porcukor, 30 dkg füstölt sertéstarja

Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, kockákra vágjuk, az uborkát felkarikázzuk, a kaprot apróra vágjuk. Tálba helyezzük, rányomjuk a majonézt, a tejfölt, ízesítjük pici sóval, cukorral. Jólátkeverjük. Hűtőbe tesszük, tálalás előtt beleforgatjuk az apróra vágott sertéstarját. Friss kenyeret is kínálhatunk hozzá, de anélkül is laktató étel. A tarja ízlés szerint helyettesíthető bármely felvágottfélével.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!