2014. szeptember 01., hétfő ; Egyed, Egon napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Vadászkáposzta

Hozzávalók:
50 dkg gyalult káposzta, 5 dkg füstölt szalonna, 10 dkg füstölt kolbász, 1 kis fej vöröshagyma, pirospaprika, 2 dl tejföl, só

Elkészítés:
A káposztát tálba téve besózzuk, állni hagyjuk. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, üvegesre pirítjuk. Beletesszük a karikára vágott füstölt kolbászt, az apróra vágott hagymát, majd a sóból kicsavart káposztát. Ha a káposzta megpuhult, meghintjük pirospaprikával, és jól elkeverjük. Egyet azért rottyantunk rajta. Tejföllel tálaljuk. Kenyeret adunk hozzá.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!