2017. június 22., csütörtök ; Paulina napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Kapros csuka roston

Hozzávalók:
1 szép csuka, 2 dl olívaolaj, 2 csipet száraz kapor, só, olaj, 3 dl mandulás likőr, 1 citrom, 5 dkg vaj

Elkészítés:
Tisztítsuk le a halat, mossuk meg, töröljük le, és mélyen vágjuk be többször mindkét oldalon. Olajozzuk be egy ecsettel. Helyezzük a rostélyra, 15 perc elteltével fordítsuk meg, és süssük ugyanennyit a másik oldalán is. Azután szórjunk a parázsra kaporszálakat, és még egy kicsit süssük a halat, néhányszor megforgatva. Tálalás előtt flambírozzuk mandulás likőrrel. Körítésként citromnegyedeket és friss vajat tegyünk.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!