2017. október 17., kedd ; Hedvig napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Tavaszi édesség

Hozzávalók:
80 dkg eper, 60 ml száraz fehér bor, 2 teáskanál reszelt citromhéj, 1 ek citromlé, 10 dkg porcukor, 18 dl tejszín

Elkészítés:
A földiepret fagylaltoskelyhekbe rakjuk. Elektromos habverővel egy tálban krémes állagúvá keverjük a bort, a citromhéjat, a cukrot és a tejszínt. Rátesszük az eperre, és tejszínhabbal díszítjük.

Beküldte: Németh Gáborné, Szolnok, Bálvány u. 8 fszt. 2. 5000


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!