2017. június 28., szerda ; Levente, Irén napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Vörösboros rostélyos gyöngyhagymával

Hozzávalók:
60 dkg hátszín, 20 dkg gyöngyhagyma, 5 dkg kristálycukor, 2 dl vörösbor, 1 dl olaj, 5 dkg mustár, bors, só

Elkészítés:
A húst a fogyasztás előtt két nappal felszeleteljük, vékonyan megkenjük mustárral, megszórjuk borssal, ráöntünk étolajat, és letakarva a hűtőben két napig pácoljuk. Pácolás után kissé kiverjük, és sütés előtt sózzuk.
A rostályost megpároljuk, majd mindkét oldalát pirosra sütjük. Cukrot karamellizálunk, feloldjuk a vörösborral, hozzáadjuk a gyöngyhagymát, majd 5 percig forraljuk, és tálalhatunk.

Kiss Martinné, Budakeszi


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!