2017. augusztus 22., kedd ; Menyhért, Mirjam napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Töltött rántott gomba

Hozzávalók:
50 dkg gomba, 15 dkg juhtúró, 1 kis fej vöröshagyma, 5 dkg vaj, 1 pohár tejföl, petrezselyem, só, bors, liszt, tojás, morzsa, olaj

Elkészítés:
A gomba szárait levágjuk, összeaprítjuk, hagymával pároljuk. A gombafejeket 5 percig főzzük, majd kihűtjük. A juhtúrót, sót, petrezselymet, borsot, párolt gombalábat összekeverjük, és ezzel két- két gombafejet összeragasztunk. Bepanírozzuk, és bő olajban kirántjuk. Petrezselymes burgonya, friss saláta illik hozzá.

Tolnai Diána, Esztergom, Battyhány u. 6. Kollégium. 2500


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!