2017. augusztus 21., hétfő ; Sámuel, Hajna napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Sajtos tonhal

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma, olaj, tonhal, fokhagyma, só, bors, sűrített paradicsom, 20 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
Az egészen apróra vágott vöröshagymát olajban megpároljuk, majd kiszedjük és félretesszük. Még egy kevés olajjal pótoljuk, majd beletesszük a tonhalat, és mindkét oldalát gyorsan megsütjük. Kiolajozott jénai tálra szedjük a halszeleteket. A tetejükre tesszük a párolt hagymát és az apróra zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk. Ízesített paradicsommal áthúzzuk a halat, és vastagon megszórjuk reszelt sajttal. 10-15 percig forró sütőben sütjük. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Jaksa Dénesné, Szeged


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!