2017. június 23., péntek ; Zoltán napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Boros-tejfölös kacsasült

Hozzávalók:
1 db kacsa, 20 dkg kolozsvári szalonna, 1 pohár tejföl, 4 gerezd fokhagyma, 3 közepes fej vöröshagyma, sárgarépa, kelbimbó, 1 dl száraz fehérbor, fűszersó, bors

Elkészítés:
A megtisztított kacsát részeire vágjuk, és bedörzsöljük a fűszersóval. A húst a római tálba helyezzük, és közérakjuk a csíkokra vágott szalonnát, majd ízlés szerint borsózzuk, és a húsok között elhelyezzük a zöldségeket. 70 percig pároljuk. Miután a hús megpuhult, tejföllel megkenjük, és fedő nékül pirosra sütjük. Köretet adunk hozzá.

Fazekasné Bordás Erika, Solt


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!