2017. október 17., kedd ; Hedvig napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Sertéslapocka római tálban

Hozzávalók:
Sertéslapocka, füstölt szalonna, ételelízesítő, só, majoránna, vöröshagyma, fokhagyma, őrölt köménymag, babérlevél, 2 db fehérpaprika, személyenként két burgonya

Elkészítés:
A húst befűszerezzük, egy napig pácoljuk. A tálat előkészítjük, és szalonnával kibéleljük. Rátesszük a húst és a fehér paprikákat. Pici bort öntünk alá, és megsütjük.

Ruzsa Jánosné, Méhkerék


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!