2017. június 22., csütörtök ; Paulina napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Töltött alma

Hozzávalók:
8 db nagy alma, 5 dkg darált dió, 10 dkg babapiskóta-morzsa, 1 ek. méz, 1 mokkáskanál őrölt fahéj, kevés olvasztott vaj

Elkészítés:
Az almákat megmossuk, a magházukat karalábévájóval kiszedjük. A darált diót, a piskótamorzsát, a rumot és a mézet, a fahajat összekeverjük. Beletesszük a kivájt almákba, amelyeket kívülről vajjal bekenünk, és az előkészített tálba tesszük. Lefedjük a tálat, és 15 perc alatt megsütjük. Hideg porcukorral megszórjuk.

Siposné György Andrea, Zalaegerszeg


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!