2017. október 21., szombat ; Orsolya napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Fűszeres krém

Hozzávalók:
15 dkg dióbél, 5 dkg egész bors, 1 csokor snidling, 1 piros húsú paprika, 60 dkg mascarpone, 15 dkg margarin

Elkészítés:
A dióbél kétharmadát ledaráljuk, a maradékot durvára vágjuk. A borsot mozsárban durvára törjük. A mascarponét habosra kikeverjük a margarinnal, hozzáadjuk az apróra vágott snidlinget és az apróra vágott paprikát. Jól összekeverjük, három egyforma rúdra osztjuk, összetekerjük alufóliába, és eltesszük a fagyasztóba. Szükség szerint használjuk kenyérrel, váratlan vendég esetén is.

Palotai Noémi, Bakonyszentlászló


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!