2014. július 30., szerda ; Judit, Xénia napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Jegyzőkönyv 


Spárgasaláta

Hozzávalók:
1 kg spárga, 2 tojásból készült francia majonéz, 2 dl tejföl, só, 1 evőkanál cukor

Elkészítés:
A meghámozott, hüvelyknyi darabokra vágott spárgát enyhén sós-cukros vízben puhára főzzük, majd szitán lecsurgatjuk. Végül összekeverjük a tartármártással, és jól lehűtve tálaljuk. Nagyon mutatós, ha a tálat fejessaláta-levelekkel béleljük ki, úgy öntjük bele a majonézes spárgát, a tál közepére pedig a salátaszívet szúrjuk díszítésül.

Özv. Veress Lajosné, Botpalád, Fő út 187. 4955


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Sanoma Media Budapest Zrt. • Minden jog fenntartva!