2014. szeptember 20., szombat ; Friderika napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Zöldséges sertéskonyocsa

Hozzávalók:
2 kg kocsonyahús (köröm, csülök, fej, farok, bőrke), 1 nagy fej vöröshagyma, 4 sárgarépa, 3 perezselyemgyökér, 1 póréhagyma, 1 kis zellergumó, 20 dkg mirelit zöldborsó, 3 gerezd fokhagyma, só, szemes bors

Elkészítés:
Az alaposan megtisztított húst feltesszük főni annyi hideg vízben, hogy jól ellepje. Ha forr, lehabozzuk, befűszerezzük, és a fele zöldséggel lassú forralással puhára főzzük. Ha leülepedett, sűrű lyukú szűrön átszűrjük, a zsírt leszedjük a tetejéről. Közben a zöldségek másik felét apróra vágjuk, és a borsóval együtt puhára főzzük, majd leszűrjük. A húsokat lefejtjük a csontról, és formásan elrendezzük egy hosszú tálon, mellétesszük csinosan a zöldségeket, ráöntjük a levet, és hagyjuk megdermedni. Tálalás előtt kiborítjuk a formából, és felszeleteljük. Mutatós, finom étel.

Tari Ella, Balástya


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!