2017. szeptember 23., szombat ; Tekla napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Meleg sajtos zsemle

Hozzávalók:
20 dkg trappista sajt, 4 db zsemle, 8 dkg vaj, 1 kiskanál mustár, 1 evőkanál szardellapaszta, kevés őrölt bors

Elkészítés:
A vajat a mustárral és a szardellapasztával simára keverjük. Hozzáadjuk a borsot. A zsemléket kettévágjuk, megkenjük az ízesített vajjal, és kiolajozott tepsibe tesszük. Az apróra vágott sajtot egyenletesen eloszlatjuk a zsemlében, és a tepsit forró sütőbe toljuk. 5-8 perc alatt megpirítjuk. Melegen tálaljuk.

Kohut László, Abaújszántó


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!