2017. június 22., csütörtök ; Paulina napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Töltött vagdalt hús

Hozzávalók:
50 dkg sertéshús, 50 dkg marhahús, 5 tojás, 2 zsemle, 1 dl tej, 2 kanál liszt, 2 ek. olaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors, petrezselyem, petrezselyem, só, bors

Elkészítés:
A kétszer darált húsokba három kemény tojássárgáját, egy egész tojást, sót, borsot keverübk, és a masszát téglalapra nyújtjuk. A két áztatott, szétvagdalt zsemlét összekeverjük az egy nyert tojással, a három tojás kemény, összevagdalt fehérjével, beízesítjük, hosszú kolbászt formázunk belőle, és a terített, vagdalt húsra tesszük. Felsodorjuk, hogy a tészta közepére kerüljön. Tepsibe rakjuk, kis liszttel meghintjük. Olajjal meglocsoljuk, és pirosra sütjük a forró sütőben.

Gólics Tamás, Ercsi


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!