2017. október 17., kedd ; Hedvig napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Pikáns csirkemell

Hozzávalók:
4 szelet csirkemell-filé, 3 evőkanál olaj, 3 evőkanál ecet, fél evőkanál szójaszósz, 1 mokkáskanál csípős piros paprika, 1 teáskanál csípős mustár, 2 teáskanál ketchup, 1 kis fej apróra vágott hagyma, 3 gerezd fokhagyma, csipetnyi rozmaring, kakukkfű, só

Elkészítés:
Tegyük a húst egy edénybe. A többi hozzávalóból csináljunk páclevet, és öntsük a húsra. Pácoljuk benne 3-4 órát, közben néhányszor fordítsuk meg. A húst törlőpapírral nyomkodjuk szárazra, grillezzük mindkét oldalát 15-20 percig, közben kenegessük a húst páclével. Röviddel tálalás előtt sózzuk meg. Salátával és bagettel kínálhatjuk.

Koskáné Urbán Szilvia, Gödöllő, Paál László köz 4. 4/15. 2100


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!