2017. június 28., szerda ; Levente, Irén napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Halsaláta

Hozzávalók:
50 dkg tonhal, 30 dkg paprika (marinált), 30 dkg csemege uborka, 20 dkg főtt zeller, 1 fej saláta, őrölt bors, 1 kis kanál citromlé, majonéz, 1 dl tejföl, 1 kevés ecet, 1 babérlevél

Elkészítés:
A kiolvadt tonhalat hagyjuk állni enyhén sós-ecetes vízben, amibe beledobunk egy babérlevele és egy kis őrölt borsot. Utána csíkokra vágjuk, és összekeverjük marinált paprikával, a felvágott zellerrel, a vékony karikákra szelt ecetes uborkával és a tejföllel higított majonézzel. Jégbe hűtjük, és közvetlenül tálalás előtt adjuk hozzá a leveleire szedett, megmosott vékony csíkokra vágott fejessalátát.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!