2017. október 21., szombat ; Orsolya napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Spárgasaláta

Hozzávalók:
50 dkg spárga, só, pici édesítő, 25 dkg újhagyma, 25 dkg csiperkegomba, napraforgóolaj, 15 dkg lazacsonka, 12 százalékos tejföl

Elkészítés:
A megmosott, meghámozott spárgát 2 cm-es darabokra vágjuk, majd sós, cukros, vajas vízbe megfőzzük. A főzőlében hagyjuk kihűlni. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk, vékonyra karikázzuk.A gombával ugyanígy járunk el. A tejfölt ízesítjük pici sóval, borssal, pici édesítővel, pici olajjal. Belekeverjük a többi hozzávalót, a tetejére apróra vágott sonkát.

Bíró Anett, Budapest


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!