2017. szeptember 23., szombat ; Tekla napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Vajas párolt hagyma

Hozzávalók:
3-4 nagy vöröshagyma, 2 db alma, vaj

Elkészítés:
A hagymákat felkarikázzuk, az almákat meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük. A vajat felolvasszuk, rátesszük a hagymát és az almát, sózzuk ízlés szerint. Kevergetve pirítgatjuk-párolgatjuk, míg szép aranyszínű nem lesz az egész. Melegen, sültek mellé adhatjuk.

Takács Lajosné, Dunavecse


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!