2017. augusztus 22., kedd ; Menyhért, Mirjam napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Hamis vesevelő

Hozzávalók:
50 dkg kelkáposzta, 1 fej vöröshagyma, olaj, só, törött bors, pirospaprika, személyenként 2 db tojás

Elkészítés:
A kelkáposztát laskára vágjuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A hagymát apróra vágjuk, és üvegesre pároljuk, Amikor pirulni kezd, rátesszük a leszűrt kelkáposztát és ízesítjük. Jól felforrósítjuk, majd személyenként 2-2 felvert tojást ráütünk, és kocsonyásodásig sütjük. Önálló ételnek is jó, de tálalhatjuk rizzsel és burgonyapürével is.

Dr. Artner Oszkárné, Eger


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!