2017. augusztus 18., péntek ; Ilona napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Krémsajtos tészta

Hozzávalók:
30 dkg kagylótészta, 1 kis fej hagyma, kis darab vaj, 1 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyem, őrölt bors, 20 dkg tejszínes krémsajt, 5 dkg kemény sajt, 0,5 dl tejszín, 1 paradicsom, só

Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük, de vigyázzunk, hogy ne főjön szét. Felforrósított vajban megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a sajtot és a finomra vágott petrezselymet, majd a tejszínt. Sózzuk, törött borssal ízesítjük, szósz sűrűségűre forraljuk. A tésztát leszűrjük, jól lecsöpögetjük, összeforgatjuk a mártással. Sajt- és paradicsomkockákkal megszórva tálaljuk.

Török Tamásné, Bázakerettye


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!