2017. augusztus 16., szerda ; Ábrahám napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Zöldborsóval töltött burgonya

Hozzávalók:
1 kg burgonya, 50 dkg főtt zöldborsó, 10 dkg reszelt sajt, vaj, 1 csomó zöldpetrezselyem, só, cukor, törött bors

Elkészítés:
A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, meghámozzuk, és a közepét kivájjuk. A lecsurgatott zöldborsót elkeverjük két evőkanál reszelt sajttal, egy teáskanál vajjal, vágott zöldpetrezselyemmel. Megsózzuk, egy pici cukorral ízesítjük, és a burgonyákat ezzel a töltelékkel töltjük meg, majd tűzálló tálba tesszük, és tejfölt öntünk a tetejére, megsütjük.

Benedekné Berta Edina, Kunhegyes


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!