2014. szeptember 16., kedd ; Edit napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Póréhagymás burgonyaleves

Hozzávalók:
50 dkg burgonya, 25 dkg póréhagyma, 3 csirkehúsleves kocka, margarin a pároláshoz, só, frissen őrölt bors, currypor, szerecsendió, 40 dkg friss krémsajt, 1 csokor petrezselyem, 4 szelet toast, kenyér, 15 dkg zöldfűszerekkel ízesített sajtkrém

Elkészítés:
A burgonyát kockára vágjuk, sós vízben puhára főzzük, majd amikor kihűlt, pürésítjük, ráöntjük a leveskockából készült húslét, fűszerezzük, majd a hagymát felkarikázzuk, és a levessel együtt 20 percig főzzük.

Tóth Andrásné, Felsődoboza


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!