2017. június 24., szombat ; Iván napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Burgonyafánk

Hozzávalók:
40 dkg főtt burgonya, 1 evőkanál liszt, 2 tojássárgája, pici só, 2 dl olaj a sütéshez

Elkészítés:
A burgonyát krumplinyomón átnyomjuk, megsózzuk, hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojássárgákat és a lisztet. Legalább egy órán át állni hagyjuk. Evőkanállal a felhevített olajba kis halmokat szaggatunk, és szép világosra sütjük a burgonyafánkot. Húsok mellé, köretként is tálaljuk.

Kozma Bálintné, Dévaványa


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!