2017. október 23., hétfő ; Gyöngyi napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Csokis-mandulás-diós grillázs

Hozzávalók:
15 dkg mandula, 15 dkg dió, 1 kk. olaj, 4 dkg margarin, 12 dkg cukor, 20 dkg csoki, 2 dl tejszín, mignontartó papírtálcák

Elkészítés:
A mandulát és a diót megtisztítjuk, durvára vágjuk, és összekeverjük. A margarint, a cukrot forrósítjuk, hozzáadjuk a tisztított gyümölcsöket, és világosbarnára pirítjuk. Hagyjuk teljesen kihűlni. A csokit felolvasztjuk. Hozzáadjuk a tejszínt, simára keverjük, hagyjuk langyosra hűlni. A majdnem kihűlt tejszínes csokiba keverjük a grillázst, halmokat készítünk belőle, papírtálcára ültetjük.

Heszeg Boglárka, Környe


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!