2017. június 23., péntek ; Zoltán napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Omlette souflée

Hozzávalók:
8 tojás, 12 dkg porcukor, 4 dkg liszt, margarin a kenéshez

Elkészítés:
A tojások sárgáját habosra keverjük, majd a tojásfehérjéből kemény habot verünk, a porcukrot is belekeverjük, és a lisztet. A masszát kikent tűzálló tálra halmozzuk, és az előmelegített sütőben néhány percig sütjük, amíg világos sárga kérget kap. Azután behintjük porcukorral, azonnal tálaljuk.

Nagy Alíz, Záhony


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!