2017. október 21., szombat ; Orsolya napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Molnárponty

Hozzávalók:
Egy másfél kg-os ponty, 1 nagy fej hagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 5-6 babérlevél, 1 kávéskanál pirospaprika, kevés olaj, só, őrölt bors, csipet cukor, 1 evőkanál citromlé, 1 evőkanál mustár, 1 pohár tejföl.

Elkészítés:
Olajon megpároljuk az apró kockákra vágott hagymát, rátesszük a pirospaprikát, zöldpaprikát, paradicsomot, sót, felengedjük kb. 2 l vízzel, és főzzük. Ha puha a hagyma, beletesszük a halszeleteket, babérlevelet, lassú tűzön kb. 1 órát főzzük. Mártás sűrűségűre behabarjuk, csipet cukorral, borssal, mustárral, citromlével ízesítjük, a végén beletesszük a tejfölt. Kenyérrel kínáljuk.

Csűth Zsuzsanna, Vajszló


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!