2017. június 22., csütörtök ; Paulina napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Rántott tonhal

Hozzávalók:
60 dkg mélyhűtött tonhal, liszt, 2 tojás, zsemlemorzsa, mustár, 1 fej saláta, 2 db paradicsom, 10 dkg fejtett bab, 2 citrom, 1 fej vöröshagyma, bazsalikom, petrezselyem, olaj, só, bors

Elkészítés:
Szobahőmérsékleten felengedjük a halszeleteket. Beleforgatjuk a lisztbe, majd két kanál citromlével, sóval és borssal ízesített felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába. A bepanírozott szeleteket forró olajban kisütjük, az olajat itatóspapírral leitatjuk, és a halat melegen tartjuk. A salátát szétszedjük, a babot megfőzzük, a hagymát karikára vágjuk. A paradicsomot is. Erre az ágyra tesszük a halat, majd az egészet megöntözzük mustáros, bazsalikomos, petrezselymes citromlével.

Biró Rozália, Budapest


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!