2017. október 17., kedd ; Hedvig napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Ponty zöldborsóval

Hozzávalók:
1 kg ponty, 1 kg zöldborsó, 10 dkg vaj, pici törött bors, 2 tojássárgája, 2 pirított zsemle, só, 10 dkg vegyes zöldség, 1 dl tej

Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk és besózzuk. Kevés zöldséggel puhára főzzük a borsót és átszűrjük. A levét újra felfőzzük. Vajat, borsot, kis sót teszünk bele, s behabarjuk a tojássárgákkal elkevert tejjel. Visszarakjuk a halszeleteket, 15 percnyi főzés után a főtt zöldségekkel és vajon pirított zsemlekockákkal tálaljuk.

Szalmasági Edit, Mándok


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!