2017. október 18., szerda ; Lukács napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Törpeharcsa sütve

Hozzávalók:
10 db törpeharcsa, 1 dl muskotályos édes pezsgő, reszelt gyömbér, fehérbors, olaj, só, zsiradék a sütéshez

Elkészítés:
A halakat forró vízbe mártjuk, így könnyedén meg tudjuk tisztítani. Ezután besózzuk, gyömbérrel bedörzsöljük. Sütőedénybe tesszük a zsiradékot, alá pezsgőt öntünk, még megszórjuk borssal, és készre sütjük úgy, hogy az egyik oldalát letakarjuk. Párolt rizs, kompót illik hozzá köretnek.

Biró Éva, Budapest


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!