2017. október 21., szombat ; Orsolya napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Kacsahús fehérborban

Hozzávalók:
25 dkg kicsontozott sült kacsahús, 1,5 dl száraz fehérbor, 1 kávéskanál gyömbér, 2 evőkanál olaj, 2 evőkanál szójamártás, 1 evőkanál étkezési keményítő, 1 kávéskanál cukor

Elkészítés:
A szeletekre vágott sült kacsahúst kevés olajban átpirítjuk. Rátesszük a gyömbért, a borral felöntjük, és kb. 5 percig pároljuk. Hozzáadjuk az ízesítőket, felforraljuk és tálaljuk.

Novák Attila, Budapest


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!