2017. augusztus 17., csütörtök ; Jácint napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Gombás hátszín

Hozzávalók:
60 dkg hátszín, 1 kis fej vöröshagyma, 35 dkg gomba, 10 dkg csemegeuborka, 1,5 dl fehér bor, 1 csapott evőkanál liszt, 2 dl tejszín, mustár, só, őrölt bors, vaj

Elkészítés:
A finomra vágott hagymát a vajban megpirítjuk, hozzáadjuk a ceruzavastagságú csíkokra vágott hátszínt és erős tűzön állandóan kevergetve megpirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, és összeforraljuk. Vágott petrezselyemel megszórva, rizzsel tálaljuk.

Groska Mihályné, Ecser


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!