2017. június 23., péntek ; Zoltán napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Libatepertő

Hozzávalók:

Elkészítés:
A libahájat a bőrével együtt leválasztjuk a húsról, és egyforma nagyságú darabokra vágjuk. Egy nagyobb lábasba helyezzük, és annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi. Melléteszünk fél fej vöröshagymát, és fedő alatt addig pároljuk, amíg a zsír a felszínre nem jön. Ezután még pár percig fedő nélkül sütjük, majd a tűzről lehúzva óvatosan kevés hideg tejjel megspricceljük. Pár perc múlva leszűrjük. A frissen kisült tepertőt sózzuk, és hagymás tört burgonyával tálaljuk.

Id. Szalai Sándorné, Putnok


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!