2017. június 24., szombat ; Iván napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Káposztás liba

Hozzávalók:

Elkészítés:
Két libacombot jól megtisztítunk, és kisebb darabokra vágunk, meghintjük sóval, egy kevés majorannával, majd kizsírozott edényben előtt átsütjük, utána fedő alatt puhára pároljuk, mindig egy kevés bort öntve alá. Közben 1 kg káposztát hagymával, borssal párolunk, és jó barnára pirítjuk, elkeverjük a megpuhult húsdarabokkal, majd tepsibe vagy üvegtálba rakva beborítjuk karikákra vágott hagymával. Meglocsoljuk a hús sütéséhez használt zsírral, és addig sütjük, míg a hagyma megpirul.

Misák Józsefné, Komárom


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!