2017. október 17., kedd ; Hedvig napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Libaaprólék becsinált

Hozzávalók:
2 kg libaaprólék, 1 vöröshagyma, 15 dkg vegyes zöldség, 1 kiskanál bors, 5 dkg zsír, só, 1 kis zeller, 10 dkg gomba, petrezselyemzöld, 2 gerezd fokhagyma, liszt

Elkészítés:
A libaaprólékot megmossuk, feldaraboljuk, és annyi tesszük fel főni, hogy ellepje. A zöldségeket megtisztítjuk, egyenletes kockákba vágjuk és ha a hús felforrt, és lemertük a habját, hozzáadjuk. Beletesszük a hagymát, a fokhagymát, megsózzuk. Amikor minden majdnem puha, a hagymákat eltávolítjuk, beletesszük a gombát, világos rántást készítünk, és ezzel berántjuk. Párolt rizzsel tálaljuk.

Zuró Katalin, Budapest


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!