2017. július 22., szombat ; Magdolna napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Leveles tészta bárányhússal és kecskesajttal

Hozzávalók:
25 dkg 12 cm széles leveles tészta, 30 dkg bárányhús, 1 tojássárgája, 1 dl olaj, 6 db paradicsom, 20 dkg kecskesajt, 24 db bazsalikomlevél, őrölt bors, só

Elkészítés:
A tojás sárgáját 2 evőkanál vízzel összekeverjük. A leveles tésztából késheggyel 8 négyzetet vágunk. A vizes tojássárgájával megkenjük, olajjal kikent tepsibe terítjük, és meleg sütőben aranybarnára sütjük. A bárányhúst római tálba tesszük, az olajjal meglocsoljuk, sóval, borssal meghintjük, és forró sütőben megsütjük. A meghámozott paradicsomokat karikákra vágjuk, a kecskesajtot felkockázzuk. A bárnyhúst hosszúkás, vékony szeletekre vágjuk. Minden tésztanégyzetbe teszünk paradicsomkarikákat, hússzeleteket, sajtkockákat, bazsalikomot, végül még egy tésztalappal befedjük és rögtön tálaljuk

Beküldte: Bartók Rita, Szászvár; Dózsa Gy. u. 8. 7349


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!