2014. július 24., csütörtök ; Kinga, Kincső napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Jegyzőkönyv 


Avokádólegyező füstölt lazaccal

Hozzávalók:
Másfél dl tejföl, 3 evőkanál tejszín, 1 teáskanál csípős mustár, fél citrom leve, só és frissen őrölt fehér bors, fél csokor kapor, 10 dkg füstölt lazac, 4 avokádó

Elkészítés:
A tejfölt összekeverjük a mustárral és a tejszínnel. Citromlével, sóval, borssal ízesítjük. A kaprot megmossuk, és apróra vágjuk. A lazacot nagyon vékony csíkokra metéljük. A kaprot és a halcsíkok felét a krémhez adjuk.
A gyümölcsöket megfelezzük, magjukat eltávolítjuk és a héjukat lehúzzuk. Vékony szeletekre vágjuk. Legyező alakba rakjuk ki a gyümölcsöket és középre egy-egy kanál kapros krémet teszünk. Köretként meleg, fokhagymás franciakenyeret adunk.

Novák Attila, Budapest


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Sanoma Media Budapest Zrt. • Minden jog fenntartva!