2017. június 22., csütörtök ; Paulina napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Olaszos mártás

Hozzávalók:
10 dkg vaj, 20 dkg hagyma,2 dl fehérbor, törött bors, só, 20 dkg gomba, zöldpetrezselyem, paradicsompüré

Elkészítés:
A megtisztított vöröshagymát kockákra vágjuk. Ugyancsak így járunk el a gombával és a zöldpetrezselyemmel. Forró vajon megtisztítjuk a fenti zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, kissé meg is pirítjuk. Ezután adjuk hozzá a fehérbort, a paradicsompürét. Jól elkeverjük, 5-6 percig főzzük. A forró kifőtt tésztát belekeverjük a forró mártásba, és tálaljuk.

Magyar Gyöngyi, Győr


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!