2017. június 28., szerda ; Levente, Irén napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Borjúszelet párolt zöldségekkel

Hozzávalók:
4 szelet borjúborda, fokhagyma, só, liszt, 2 evőkanál olaj, vaj, húsleveskocka, bors, 1 karfiol, 1 csomag zöldbab, 1 csomag borsós sárgarépás zöldségkeverék, 4 evőkanál tejföl, apróra vágott zöldpetrezselyem

Elkészítés:
A húst kicsit kiverjük, széleinél bevagdossuk. A fokhagymát megsózzuk, és pépesre nyomkodjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, és mindkét oldalán elősütjük. Ezután rákenjük a fokhagymát, hozzáadjuk a vajat, a húsleveskockát, felöntjük kevés vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha puha, megborsozzuk. A zöldségféléket is megpároljuk, és közvetlen tálalás előtt adjuk hozzá a tejfölt. A húshoz adjuk körítésként.

Pálné Kovács Edit, Budapest


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!